Vizesiz - Yılbaşı Özel Sharm El Sheikh Turu

Fiyat Hesaplayın / Rezervasyon

Tur Programı

1. Gün: İZMİR-SHARM EL SHEIKH
İzmir Adnan Menderes Havaalanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde SunExpress kontuarı önünde saat 06:00’da siz değerli misafirlerimizle buluşuyoruz. Check-in ve bagaj işlemlerini bitirdikten sonra SunExpress uçuşu XQ814 ile saat 09:05’te Mısır’ın egzotik tatil destinasyonu Sharm El Sheikh’e hareket ediyoruz. Yerel saat ile 10:30 varışımızın ardından, havalimanındaki rehberimiz eşliğinde giriş işlemleri tamamlanıyor ve otelimize hareket ediyoruz. Otelde Check in işlemlerimiz sonrasında odalara yerleşme, oteli tanıma ve serbest zaman geçirebilirsiniz. Rehberlerimiz tarafından Sharm El Sheikh’de yapabileceğiniz turlar ve aktiviteler hakkında bilgilendirileceksiniz. Sonrasında, otelin etkinliklerinden faydalanabilir ve yılbaşı için hazırlıklara başlayabilirsiniz.  Yılbaşı programı olarak;
 
Sheraton Sharm Hotel, Resort, Villas & Spa, Sharm El-Şeyh’te (Sharm El Sheikh) geleneksel olarak her yılbaşında oldukça görkemli gala programları ve zengin menüler organize etmektedir. Otelin 2027 yılbaşı dönemi için planladığı gala etkinliği ve yemeği konsepti genel hatlarıyla şu detayları içermektedir:
 
1. Yılbaşı Gala Yemeği ve Restoran Konseptleri
 
Sheraton Sharm, misafirlerine ana açık büfedeki restoranlarında farklı damak tadına uygun seçenekler sunar:
 
Gala Açık Büfesi (White Cruiser Restaurant): Otelin ana restoranında, uluslararası lezzetlerin, taze deniz mahsullerinin, gurme kırmızı et çeşitlerinin ve zengin Mısır mutfağı mezelerinin yer aldığı, canlı pişirme istasyonlarıyla desteklenen oldukça geniş bir yılbaşı açık büfesi kurulur. Tatlı büfesinde ise yeni yıla özel pastalar ve dünya mutfağından seçkin tatlılar sunulur.
2. Eğlence ve Gala Programı
 
Gala gecesi genellikle otelin ana etkinlik alanında veya hava durumuna bağlı olarak deniz/havuz manzaralı özel açık hava/çadır alanlarında gerçekleştirilir:
 
Canlı Müzik ve Performanslar: Gecenin başlangıcında akustik performanslar veya caz müzik dinletisi sunulur. İlerleyen saatlerde uluslararası popüler şarkıları seslendiren canlı gruplar ve DJ performansları sahne alır.
Geleneksel Gösteriler: Şarm El-Şeyh'in klasik gala ruhunu yansıtan oryantal dans gösterileri, geleneksel Tanoura (tannure) şovları ve nefes kesici ateş gösterileri programa eşlik eder.
Gece Yarısı Geri Sayımı ve Havai Fişekler: Kızıldeniz manzarasına karşı, sahilde veya terasta yeni yıla geri sayım yapılır. Gece yarısında havai fişek gösterisi veya ışık şovları düzenlenir.
3. Çocuklar İçin Yılbaşı Etkinlikleri
 
Aile dostu bir tesis olan Sheraton Sharm'da, çocuklu misafirlerin de geceden keyif alabilmesi için Kids Club bünyesinde özel bir mini yılbaşı programı organize edilir. Çocuklar için özel büfe, yüz boyama aktiviteleri, mini disko ve Noel Baba (Santa Claus) eşliğinde hediye dağıtımı gibi etkinlikler yer alır.
 
Geceleme otelimizde. 
2. Gün: SHARM EL SHEIKH
Sabah, kahvaltısının ardından otelinizdeki aktivitelerin tadını çıkarmanız için serbest zaman veriyoruz. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan turlara katılabilirler. Geceleme otelimizde.
 
2 Gün Ekstra Turlar
 
Tekne ile Ras Mohamed Turu Öğle Yemekli // 55 USD Kişi Başı Yetişkin – 45 USD Çocuk Ücreti
 
Kızıldeniz'in en önemli rezerv alanlarından Ras Mohammed Milli Parkı içinde bulunan el değmemiş mercan resifleri ve canlı su altı dünyasını yakından keşfedeceğiniz bir tekne gezisine davetlisiniz!  Otelinizden alınacak ve Ras Mohammed Doğal Parkı'ndan turunuza başlayacaksınız. Mercan resiflerinde dalgıç rehberler eşliğinde şnorkel ile yüzme yapabilirsiniz. Ayrıca "White Island" olarak adlandırılan ve deniz üzerinde doğal oluşum ile meydana gelen beyaz kum adasına uğranılacaktır. Burada resim çektirebilir ve şifalı olduğuna inanılan kumları ile kendinize bakım yapabilirsiniz. Öğle yemeği tur esnasında açık büfe olarak alınacaktır. Meşrubatlar yemeğe dahildir. Ayrıca yemek sonrasında mevsimsel meyve ikramı yapılmaktadır. *Açık Büfe Menüsü : Salata Büfesi + Izgara Tavuk + Izgara Köfte + Patates Kroket + Pilav + Makarna + Tatlı ** Maske+Palet+Şnorkel geziye katılım için zorunlu olmamakla birlikte, dileyenler tur başlamadan kiralama yapabilir.  Günlük kiralama ücreti parça başı ortalama 3$'dır.
 
***White Island Ocak ve Şubat aylarında deniz suyunun yükselmesi nedeniyle görülememektedir.
 
Ras Mohamed Tüplü Dalış "Scuba" Turu Öğle Yemekli // 80 USD Kişi Başı Yetişkin
 
Otelinizden alınarak Ras Mohammed Milli Parkı'nda bulunan hareket alanına götürüleceksiniz. Dalış ekipmanlarınızın teslim alınacağı alanda kısa bir eğitimin ardından tekneler ile dalış yapılacak noktalara gideceğiz. Uzman eğitmenler eşliğinde 10 mt tüplü dalış yapacaksınız. Gün boyu farklı noktalarda yapılacak dalışlar arasında öğle yemeğiniz teknede açık büfe olarak servis edilecektir. 12 yaştan büyük ve sağlık problemi olmayan herkes bu aktiviteye katılabilir. *Açık Büfe Menüsü : Salata Büfesi + Izgara Tavuk + Izgara Köfte + Patates Kroket + Pilav + Makarna + Tatlı
 
Sharm El Sheikh Gece Eğlence Turu 30 USD Kişi Başı Yetişkin
 
Şarm El Şeyh'i keşfedin. Yeni ve Eski şehri ziyaret edin: Eski Pazar ve ünlü El Sahaba Camii, Naama Bay yürüyüş alanı, SOHO Meydanı ve Şehirde Alışverişin Keyfini Çıkarın..
 
Şehir Turu Yemekli (Akşam Yemekli (Deniz Ürünleri) (16:00-21:00) // 40 USD Kişi Başı  (Çocuk İndirimi Yoktur)
 
Şarm El Şeyh'i keşfedin. Yeni ve Eski şehri ziyaret edin: Eski Pazar ve ünlü El Sahaba Camii, Naama Bay yürüyüş alanı, SOHO Meydanı ve Şehirde Alışverişin Keyfini Çıkarın.
 
Fares Restaurant'ta Akşam Yemeği: Deniz Ürünleri Menüsü: Deniz Ürünleri Çorbası – Kalamar – Karides – Izgara Singari Balığı – Pirinç Pilavı – Salata. (İçecekler Hariçtir)
 
Şehir Turu - Akşam Yemekli (Oryantal  Meze+Izgara Menüsü ile) (16:00-21:00) // 50 USD Kişi Başı  (Çocuk İndirimi Yoktur)
 
Şarm El Şeyh'i keşfedin. Yeni ve Eski şehri ziyaret edin: Eski Pazar ve ünlü El Sahaba Camii, Naama Bay yürüyüş alanı, SOHO Meydanı ve Şehirde Alışverişin Keyfini Çıkarın.
 
Boharat Restaurant'ta Akşam Yemeği: Oryantal Izgara Menüsü: Şehriye (orzo) Çorbası - Karışık Salata - 6 Çeşit Meze Tabağı - Molokai(Arap ekmeği ve pişmiş yeşillik sosu) -Pirinç Vermicelli (pirinç eriştesi)-Karışık Izgara(Izgara Köfte+ Tavuk)-Tatlı çeşitleri+Su ve Çay
3. Gün: SHARM EL SHEIKH

Sabah, kahvaltısının ardından otelinizdeki aktivitelerin tadını çıkarmanız için serbest zaman veriyoruz. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan turlara katılabilirler. Geceleme otelimizde.

3. Gün Ekstra Turlar:

ÇÖLDE SAFARİ ATV Quad Motor (Tek Kişi Biniş) // 35 USD

ÇÖLDE SAFARİ ATV Quad Motor (Çift Kişi Biniş) // 45 USD

ATV Quad (4 tekerli) motorlarla çölde heyecan ve hız dolu bir maceraya var mısınız? Otelinizden alınarak başlayacak ve yaklaşık 2 saat sürecek aksiyon dolu bu eğlenceli turda 4 tekerli ATV Quad motorlar ile çöl kumlarının arasında adeta dans edecek,  muhteşem gün batımında fotoğraf molaları vererek anı ölümsüzleştirecek ve çölde deveye binerek kısa bir gezi yapacaksınız. Son durağımız olan Bedevi çadırında çay ikramı ile dinlenecek ve otelinize geri bırakılacaksınız.

*** Bedevi Çayı ve Kask tur fiyatına dahildir. Baş&Yüz Örtüsü (Poşu), Gözlük ve 1 şişe Su Kişibaşı 6.-USD

ÇÖLDE SAFARİ Buggy Araç (2 Koltuklu) // 60 USD

ÇÖLDE SAFARİ Buggy Araç (4 Koltuklu) // 80 USD

Buggy Çöl Araçları ile çölde heyecan ve hız dolu bir maceraya var mısınız? Otelinizden alınarak başlayacak ve yaklaşık 2 saat sürecek aksiyon dolu bu eğlenceli turda 4 tekerli Buggy araçlar ile çöl kumlarının arasında adeta dans edecek,  muhteşem gün batımında fotoğraf molaları vererek anı ölümsüzleştirecek ve çölde deveye binerek kısa bir gezi yapacaksınız. Son durağımız olan Bedevi çadırında çay ikramı ile dinlenecek ve otelinize geri bırakılacaksınız.

*** Bedevi Çayı ve Kask tur fiyatına dahildir. Baş&Yüz Örtüsü (Poşu), Gözlük ve 1 şişe Su Kişibaşı 6.-USD

4. Gün: SHARM EL SHEIKH - İZMİR

Sabah, erken kahvaltının ardından otelimizde C-out işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. Rehberimiz tarafından belirlenen saatte otelimizden havalimanına transferimiz gerçekleştiriliyor. Bilet ve gümrük işlemlerinden sonra SunExpress Havayolları XQ815 uçuşu ile saatte 11:25‘te İzmir’e uçuşumuz başlıyor. Uçuşumuzun ardından saat 14:50’de İzmir Adnan Menderes Havalimanına varıyor ve siz değerli misafirlerimizle bir sonraki Academic Tour organizasyonunda buluşmak üzere vedalaşıyoruz.

UÇUŞ BİLGİLERİ: SUNEXPRESS

31.12.2026– ADB-SSH – XQ814 – 09:05 – 10:30

03.01.2027  – SSH-ADB – XQ815 – 11:25 – 14:50

Fiyata Dahil Olan Hizmetler

SunExpress Tarifeli Seferi İle İZMİR- SHARM EL SHEIKH -İZMİR AKTARMASIZ Gidiş-Dönüş Uçak biletleri
5* SHERATON Otel’de Deniz Manzaralı Hard All Inclusive (Lokal Alkollü Herşey Dahil) 3 Gece Konaklama
Otel!'de Yılbaşı Eğlencesi ve Gala Yemeği Dahil
Havalimanı-Otel -Havalimanı Transferler
Ülke - Şehir Giriş, Turist Konaklama Vergileri ve Alan Vergileri
Mısır Handling Bedeli (Türkçe Lokal Asistanlık, İkramlar, Bahşişler Vs)
DANIEL TOURS Güvencesi

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

  • Müze, Ören Yerleri ve Giriş Ücretleri
  • Her Türlü Kişisel harcamalar, Otel Ekstraları ve Bahşişler
  • İsteğe Bağlı Programda Belirtilen Ekstra Turlar
  • Özel Seyahat Sağlık ve Güvence Sigortası 20 $ , 65 Yaş  üstü yolculardan 35 $  alınır.
  • Yurtdışı Çıkış Harcı  (Şahsi olarak ilgili bankalara yatırılır)
  • Mısır'a vizesiz gitme imkânınız bulunmaktadır. Ancak bu kapsamda sadece Sharm El Sheikh Havalimanı’na iniş yapıp aynı havalimanından dönüş yapılması ve Güney Sina Bölgesi’nden dışarıya çıkılmaması gereklidir.

Tur Hareket Detayları

Kalkış Yerleri:
    Tur Hareket Tarihleri: 31 Aralık

    Fiyatlar

    Yorumlar


    Vizesiz - Yılbaşı Özel Sharm El Sheikh Turu Hakkındaki Düşünceleriniz

    Bu tur için toplam puanınız

    Tur ne kadar eğlenceliydi?

    Rehberler ne kadar ilgiliydi?

    Oteller / yemekler nasıldı?

    Tur güzergahı nasıldı?

    Ad Soyad

    Tur Hakkındaki Yorumunuz


    İptal Şartları

    1. Daniel Tour hava, yol, sınır kapılarındaki yoğunluk ve olağan üstü durumlarda gerekli gördüğü takdirde, turda, güzergahta ve konaklama bölgelerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.
    2. Yeşil Pasaport ve geçerli Schengen vizesi olanların vize almalarına gerek yoktur. Tur tarihine göre, pasaportunuzun ve Schengen vizenizin geçerlilik tarihini ve tura gerekli giriş-çıkış sayılarını (misafirin sorumluluğundadır) kontrol ediniz.,
    3. Pasaportların seyahat tarihinin bitimi baz alınarak, minimum 6 ay Gün geçerliliği olması gerekmektedir. Ülkelerin talepleri olan pasaport geçerlilik süresi bilgilerine T.C Dışişleri Bakanlığı Resmî web sayfasından ulaşabilirsiniz. Bu bilgi doğrultusunda misafirlerimiz pasaportlarını kendileri kontrol etmelidirler. 6 ay günden az süreli pasaport ile seyahat eden misafirlerimiz, ülke pasaport polisleri tarafından, ülkeye alınmama durumu ile karşılaşabilir. Ayrıca, yırtık, hasar görmüş pasaportlar sınır polisleri tarafından kabul edilmeyebilir.
    4. Schengen vizesi alacak yolcularımızın(bebek dahil) pasaport süreleri seyahat tarihinin bitimi baz alınarak en az 6 geçerliliği olması gerekmektedir. Vize için gerekli evraklarını tur tarihinden en az 60-50 gün önce acenteye teslim etmesi gerekmektedir. Ayrıca konsolosluk getirdiğiniz evrakların yanında, tur ücretinin tamamının yattığını gösteren belgeyi de istemektedir. Ödemenin tam yapılması durumunda Acentemiz, ödeme otel araç evraklarını vb. konsolosluğa sunacaktır. 
    5. Daniel Tour yolcu ile konsolosluk arasında aracı konumundadır. Konsolosluk gerekli gördüğü durumlarda vize vermeme hakkına sahiptir. Yolcunun vize alamaması, vizenin yetişmemesi veya tek girişli alması ile ilgili olarak DANİEL TOUR `un hiçbir sorumluluğu yoktur.
    6. Konsolosluğun vize vermemesi durumunda, ödenen vize, sigorta ve tur ücreti iade edilmez.
    7. Firmamız havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28/09/1955 Lahey Protokolüne tabidir. Tüm uçuşlarda rötar riski her zaman mevcuttur ve uçuş saatleri değişebilir. Yolcu uçuştan 24 saat önce, uçuş saatlerini acenteden teyit etmekle yükümlüdür. Yolcu turu saat değişme riskini kabul ederek satın almıştır. Havayolları’ndan kaynaklanan uçuş saati değişiklikleri, rötar veya gecikmelerden acentemiz sorumlu tutulamaz.
    8. Uçak yolculuğu esnasında her yolcunun kabin içine El bagajının bir adedi geçmemesi, 55 cm x 35 cm x 25 cm boyutlarını ve 7 kg ağırlığını aşmaması gerekmektedir. El bagajı hakkının, serbest bagaj hakkına eklenmesi mümkün olmamaktadır. Bu seyahat esnasında kişi başına valiz hakkı maksimum 20 kg ile sınırlıdır. Ekstra valiz veya ağırlıktan ödenecek ekstra bagaj ücretinden DANİEL TOUR ve tur rehberi sorumlu değildir.
    9. Kayıt esnasında, pasaportta geçen isim, doğum tarihi, pasaport ve kimlik numarasının sisteme girilmesi gerekmektedir. Uçak biletleri bu bilgilere göre kesilmektedir. Hatalı bilgilerden oluşacak uçak bileti iptal veya değişikliklerinin no-show bedeli misafirlere yansıtılır.
    10. Vize olduğu halde ülkenin gümrük memurunun veya polisinin yolcuyu ülkeye kabul etmeme hakkı vardır. Bu durumda acentemizin sorumluluğu bulunmamakta olup, misafir tur ile ilgili haklarını kaybetmiş demektir.
    11. Çocuk indirimlerimiz 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir. Uçaklı turlarımızda 0-2 Yaş bebeklere koltuk verilmez.
    12. Tur programı Daniel Tour Seyahat Acentesi kayıt sözleşmesi maddeleri ile bir bütündür.
    13. Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Daniel Tour sorumlu tutulamaz.
    14. Tur sırasında unutulan, kaybolan, çalınan eşyalardan Daniel Tour sorumlu değildir. Pasaportunuzun kaybolması ya da çalınması halinde Acentemiz yetkilisi/rehberi, diğer seyahat eden misafirlere acentenin taahhüt ettiği üzere Tur Programına devam etmek zorunda olduğundan; kaybın/çalınmanın gerçekleştiği ülkede Pasaport işlemleri, geri dönüş ya da tura dahil olma işlemleri ile ilgili tüm organizasyonda kendi sorumluluklarında hareket edeceklerini bilmelidirler. Bu hususta doğabilecek sıkıntı ve sorunlar ile ilgili Acentemiz sorumluluk kabul etmez.
    15. Konaklamalarımızı gerçekleştireceğimiz bazı ülkelerde 4* Otel statüsü, ülkemiz 3* statüsüne denk gelebilir. Seyahat edilen ülke standartları göz önünde bulundurulmalıdır.
    16. 3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak +1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar, açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar.
    17. Tur tarihinden önce acentemiz tarafından uçuş saatleri ve uçak biletleri rezervasyon numarası bilgisi paylaşılır. Grup rezervasyon olması nedeniyle, biletiniz olmadan da sadece pasaportunuz ile belirtilen saatte ve kontuarda check-in işlemlerinizi yaptırabilirsiniz. (Online check-in hizmeti ücretsiz olup PNR numarası tur hareket tarihinden 2 gün önce SMS olarak sizlere iletilecektir. Online check-in yapmayan misafirlerimizin havalimanlarında ödeyecekleri check-in ücretlerinden Daniel Tour sorumlu değildir.)
    18. Otellerde gruplara sunulan oda tipi haricindeki taleplerinizi (superior, suit, kral dairesi vb.) acentemizden bağımsız otel resepsiyonundan yapabilirsiniz. Daniel Tour bundan doğabilecek ödeme, ihtilaf veya aksaklıklardan sorumlu tutulamaz.
    19. Otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak, tereyağı, reçel, ekmek, kruvasan, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir. Kahvaltı salonuna yiyecek getirilmesi oteller tarafından kabul edilmemekte olup, salondan dışarı yemek çıkartılması ekstra ücrete tabidir.
    20. Turun gerçekleşmesi için, yeterli sayıda katılımcıya ulaşılamadığı takdirde önceden haber vermek kaydı ile Acentemiz turu iptal etme hakkına sahiptir. Misafirimize ödenen ücret, ödendiği şekilde iade edilecektir.
    21. 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne ve babalarından biri veya ikisi ile tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvafakat namelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurmaları zorundadır.
    22. Kişiler seyahat öncesi yurtdışına çıkış izni, belge vb. durumlarını kontrol etmelidirler.
    23. Yolculuk esnasında Emniyet Kemerlerinizin takılma zorunluluğu bulunmaktadır. 0-4 yaş yolcularımız için çocuk araç koltuğu getirilmesi zorunludur. Kurallara uyulmaması halinde Daniel Tour uygulanacak olan Trafik cezalarından veya yaptırımlarından sorumlu tutulamaz.
    24. Seyahat edilecek ülkelerde tedarik edilen Araç koltuk numaraları satın alındığı gibi olsa dahi yön, yer veya konumu farklılık gösterebilmektedir. Mevcut ülkenin araç şartları doğrultunda yerleştirme yapılmaktadır.
    25. Tur esnasında programda bulunan tüm ülkelerde alışveriş ve harcama yapılabilmesi için, Euro bulundurmanız yeterlidir.
    26. Gezi süresince rahat yürüyüş ayakkabısı tercih edilmelidir. Gece için yanınıza hırka vb. bir kıyafet bulundurmanızda fayda vardır.
    27. İptal-İade ve değişiklik şartları; Daniel Tour Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Yurtiçi ve yurtdışı paket turlarda, tüketicinin rezervasyonu/sözleşmeyi hizmetin başlamasına 30 gün kalaya kadar feshetmesi halinde, ödenmesi zorunlu olan vergi, harç ve benzeri yasal yükümlülüklerden doğan masraflar hariç olmak üzere ödediği rezervasyon bedelinin tamamı kendisine iade edilir. Yurtdışı seyahatlerinde vize alınmış ise vize bedeli iade edilmez. Özel Seyahat, Sağlık ve Güvence Sigortası yaptıran misafirlerimiz, MUCBİR sebepler kapsamına, ciddi derecede kaza ve yaralanma ile dünya sağlık örgütü tarafından acil hastalıklar kapsamına alınmış acil rahatsızlık ve hastalığı, birinci dereceden yakınının vefatı, katılımcının evinin ya da işyerinin yanması veya doğal afetlerle kullanılamaz hale gelmesi, katılımcının vefatı gibi durumlar girmektedir. Gerekçe göstermeden yapılan iptaller ve kronik rahatsızlıklar, salgın hastalıklar sigorta kapsamına girmez ve ücret iadesi gerçekleşmez. Tur İptallerinde; yerinize yolcu bulunması durumunda ücretler kesintisiz iade edilebilinir.
    28. Kayıt esnasında yapılan ödemeler hangi para birimi ve miktarda yapıldıysa; iptal-iade durumunda da aynı para birimi ve miktarlarda geri ödemesi yapılır. Aynı uygulama yurtdışı turlarından seçilen bir yurtiçi turuna rezervasyon değişikliği yapıldığında da geçerlidir.
    29. Oteller de aynı kategoride olması koşulu ile Daniel Tour değişiklik yapma hakkına sahiptir.
    30. Avrupa turlarında, kural gereği kaptan bahşişleri zorunludur. Şoför bahşişleri hakkında bilgi “FİYATLARIMIZA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER” başlığı altında bulunmaktadır.
    31. Tüm misafirler, yukarıda belirtilen maddeleri kabul ederek turu satın almış sayılır.
    Bilgi:
    Tüm kültür turları ürünlerimizde kademeli fiyat sistemi uygulanmaktadır. Satışa sunulmuş olan paket tur içindeki rezervasyon sayısı yükseldikçe (Turun doluluk oranı arttıkça) fiyatlarda kademeli olarak yükselmektedir. Bu durumda ön ödeme almadan fiyat sabitleme yapılamamaktadır.
    İptal Şartları


    Vize Bilgileri

    Vize Gerekmemektedir.


    WhatsApp
    0538 636 86 47
    Hemen Ara
    0232 404 64 64