İZMİR'DEN DİREKT HAREKET ELEGANT BENELUX & PARİS ALSACE Tur Programı

ELEGANT BENELUX & PARİS ALSACE

İZMİR HAREKETLİ 

5 ŞEHİR     |   SunExpress: Basel - Amsterdam |    7 Gece

13 Nisan, 11-25 Mayıs, 14-28 Eylül

Basel & Alsace (1) & Colmar & Strasbourg & Schengen Lüksemburg (1) & Metz & Paris (2) & Brugge & Brüksel (1) Zaanse Schans & Marken & Volendam & Giethoorn & Amsterdam (2)

Ekstra Turlar Dahil - Müze ve Ören yeri girişleri Hariç

 

Kalkış Yerleri: Adnan Menderes Havalimanı dış hatlar gidiş terminali
PROGRAM
1 Gün: İZMİR – BASEL – ALSACE

Adnan Menderes Havalimanı dış hatlar gidiş terminalinde uçuştan üç saat önce buluşuyoruz. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından SunExpress Hava Yolları tarifeli seferi ile Basel’e hareket.  Varışımızın ardından havalimanında bizleri bekleyen özel otobüsümüzle Basel şehir turumuz için hareket. Basel şehir turumuzda, Basel Katedrali, Rathaus Belediye Binası ve Mittlere Brücke panoramik olarak göreceğimiz yerler arasında. Turumuzun ardından Alsace’daki otelinize transfer ve dinlenmek üzere serbest zaman. Konaklama otelimizde.



2 Gün: COLMAR -- STRASBOURG – SCHENGEN – LÜKSEMBURG

Otelde alacağımız kahvaltının ardından masal diyarı Colmar kentine hareket. Turumuzda; Eski Gümrük Binası, Pfister evi ve Ren nehri etrafındaki rengarenk evler ile şehrin en ünlü bölgesi Petite Venice (Küçük Venedik) görülecek yerler arasında bulunuyor. Ren nehri ve kanallarının çevrelediği eşsiz ortamda hem damak zevkinize göre birçok lezzetli yiyecekler hem de birçok hediyelik eşya alma imkânı bulacaksınız. Turumuzun ardından Strasbourg’a hareket. Fransız & Alman ortak kültür ve mimari özelliklerini taşıyan, Ren şarap yolu üzerindeki Strasbourg kentinde yapacağımız turumuz esnasında; Küçük Fransa, Katedral Meydanı, Notre Dame Katedrali, Kammerz evi göreceğimiz yerler arasındadır. Ardından Schengen’e hareket. Schengen turumuzda, Schengen anlaşması ile Schengen vizesine adını veren şehrimizi ziyaret ediyoruz. Turumuzun ardından Lüksemburg’daki otelinize transfer ve dinlenmek üzere serbest zaman. Konaklama otelimizde.



3 Gün: LÜKSEMBURG – METZ – PARİS

Otelde alacağımız kahvaltının ardından Lüksemburg şehir turumuz için hareket. Lüksemburg şehir turunda Petrus vadisini, eski şehir merkezini ve dar sokaklarını, şehir katedralini, Dükler sarayını görme imkânına sahip olacaksınız. Turumuzun ardından Fransa’nın en güzel orta çağ şehirlerinden biri olan Metz şehrini ziyaret ediyoruz. 3 bin yıllık tarihe sahip, Mosella ve Seille nehirlerinin birleştiği bu güzel kentte görülecek yerler arasında Silah Meydanı, Metz Katedrali, German Gate, Temple Neuf Kilisesi gibi yerler mevcut. Metz turumuzun ardından Paris’e hareket. Filmlere, resimlere, şarkılara, şiirlere konu olmuş aşkın kenti Paris’i panoramik olarak görebilecek, tüm dünyanın en tanınmış caddesi Champs Elysées bulvarında dolaşma fırsatı bulacaksınız. Turumuzun ardından Paris’teki otelinize transfer ve dinlenmek üzere serbest zaman. Konaklama otelimizde.



4 Gün: PARİS

Otelde alacağımız kahvaltının ardından Paris şehir turu. Tam günlük turumuzda şehrin doyumsuz manzarasını izleme olanağı bulacağımız, Paris'in olduğu kadar Fransa’nın da sembolü olan Eyfel Kulesinin 2. katına çıkıyoruz. Ardından tekne ile Seine Nehri Gezisi’ne çıkıyoruz. Paris’in en muhteşem binalarını yakından görecek, Seine Nehri’nin köprülerinin altından geçerek unutulmaz anlar yaşayacaksınız. Bu tekne gezisi sırasında görülecek yerler arasında Amerikan Kilisesi, Millet Meclisi, Dışişleri Bakanlığı, Orsay Müzesi, Cité Adası, Notre Dame Katedrali, Adliye Sarayı, Conciergerie Hapishanesi, Belediye Sarayı, Modern Sanatlar Müzesi ve Louvre Sarayı bulunmaktadır. Tur bitiminde günümüzde hala bohem yaşamın devam ettiği Ressamlar Tepesi adıyla bilinen Montmartre Tepesine fünikülerle çıkacağız. Burada Sacré-Coeur’ü (Adaklar Kilisesi) gördükten sonra, Ressamlar Meydanı’nda portrenizi yaptırmak ve öğle yemeği için serbest zamanınız olacak. Ressamlar Tepesi gezisinin ardından, vergisiz parfüm, kozmetik ürünleri ve saat alabileceğiniz Benlux mağazasına hareket ediyoruz. Ardından Champs-Elysées bulvarında serbest zaman. Turumuzun ardından Paris’teki otelinize transfer ve dinlenmek üzere serbest zaman. Konaklama otelimizde.



5 Gün: PARİS – BRUGGE – BRÜKSEL

Otelde alacağımız kahvaltının ardından Brugge’e hareket. Dantel ve goblenleri ile ünlü bu şirin orta çağ kentinin pazar yeri ve Belfry Kulesini ve de Brugge şehrinin enfes manzarasını görme fırsatı bulacağız. Ardından Brüksel panoramik şehir turumuz için hareket. Avrupa'nın en güzel meydanlarından kabul edilen Grand Place meydanını farklı kılan en önemli özellik üç mimari tarz olan barok, gotik ve Louis XIV'nin bir arada kullanılmasıdır. Turumuzda Kraliyet Sarayı, Çin ve Japon evleri, Borsa Binası, Atomium ve Heysel stadyumu görülecek yerler arasındadır. Turumuzun ardından Brüksel’deki otelinize transfer ve dinlenmek üzere serbest zaman. Konaklama otelimizde.



6 Gün: BRÜKSEL – ZAANSE SCHANS – MARKEN – VOLENDAM – AMSTERDAM

Otelde alacağımız kahvaltının ardından Hollanda’nın en ünlü tema parkı olan, yel değirmenleriyle ünlü Zaanse Schans kasabasını ziyaret ediyoruz. Ardından Marken & Volendam turumuz için hareket. Eski balıkçı kasabası olan Volendam’ da tarihi evler ve limanları geziyor ve daha sonra küçük bir ada olan Marken’i görmek için hareket ediyoruz. Turumuzun ardından Amsterdam’a transfer, dinlenmek için serbest zaman. Konaklama otelimizde.



7 Gün: AMSTERDAM – GIETHOORN – AMSTERDAM

Otelde alacağımız kahvaltının ardından Kuzeyin Venedik’i olarak adlandırılan Giethoorn’a hareket ediyoruz. Kanalları ile adeta bir kartpostala benzeyen, masallardan uyarlanmış bir film setini andıran ve sanki Hobbitlerin elinden çıkmış bir masal köyü olan Giethoorn’u gezerken kendinizi çok farklı bir ambiyansta hissedeceksiniz. Ardından panoramik Amsterdam şehir turu için hareket. Turumuzda Dam Meydanı ve Kraliyet Sarayı görülecek yerler arasındadır. Turumuzun ardından Amsterdam’daki otelinize transfer ve dinlenmek üzere serbest zaman. Konaklama otelimizde.



8 Gün: AMSTERDAM – İZMİR

Otelde alacağımız kahvaltının ardından odaların boşaltılması ve rehberinizin bildireceği saatte havalimanına transfer. SunExpress Hava Yollarının tarifeli seferi ile İzmir’e uçuş. Adnan Menderes Havalimanı’na varışımızla birlikte turumuzun ve servislerimizin sonu.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
Tarih 2 Kişi Kişi Başı 3 Kişi Kişi Başı 4 Kişi Kişi Başı1. ÇocukTaksitler
13.04.20241.099,00400,00 -0 - 2 Yaş 300,00
3 - 12 Yaş 1.099,00
Taksitler »
11.05.20241.049,00400,00 -0 - 2 Yaş 300,00
3 - 12 Yaş 1.099,00
Taksitler »
25.05.2024949,00400,00 -0 - 2 Yaş 300,00
3 - 12 Yaş 949,00
Taksitler »
14.09.2024999,00400,00 -0 - 2 Yaş 300,00
3 - 12 Yaş 999,00
Taksitler »
28.09.2024999,00400,00 -0 - 2 Yaş 300,00
3 - 12 Yaş 999,00
Taksitler »
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar
    • OTELLER VE TARİH DETAYLARI

       

      Oteller

      Tarihler

      2 ve 3 Kişilik

      Oda / Kişi başı

      Tek Kişilik

      Oda Farkı

      3 – 12 Yaş

      Çocuk

      0 – 2 Yaş

      Çocuk

      3* & 4* Oteller

      (Şehir dışı)

      25 Mayıs 2024

      949 Euro

      400 Euro

      949 Euro

      300 Euro

      14, 28 Eylül 2024

      999 Euro

      400 Euro

      999 Euro

      300 Euro

      11 Mayıs 2024

      1049 Euro

      400 Euro

      1049 Euro

      300 Euro

      13 Nisan 2024

      1099 Euro

      400 Euro

      1099 Euro

      300 Euro

       

       

       

      ÖRNEK OTELLER                                       

      ALSACE

      (şehir dışı)  

      LÜKSEMBURG

      (şehir dışı)

      PARİS

      (şehir dışı)

      BRÜKSEL

      (şehir dışı)  

      AMSTERDAM

      (şehir dışı)

      3*Appart’City Mulhouse

      3*Ibis Styles Basel City

      3*** Campanile Hotels

      3*** Ibis Hotels

      3*** Best Western Hotels

      3*** Ibis Hotels

      4****NH Brussels Airport

      3***Thon Hotels

      4****Hotel Brukelen

      3***Ibis Hotels

    • Tur Programımız minimum 40 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir.  Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, acente tarafından son iptal bildirim tarihi tur kakışına 21 gün kaladır. Katılım yetersizliği nedeniyle iptal edilen tur acenteniz aracılığı ile tarafınıza bildirilecektir.
    • Tur programında isim belirtilmeden sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon için seçenekli bulunduğu durumlarda otel(ler) gezi hareketinden 48 saat önce acenteniz tarafından bildirilecektir.
    • Fuar, kongre, konser, etkinlik, spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller belirtilen km’lerden fazla mesafede yada farkı şehirde kullanılabilir. Böyle bir durumda, gezi hareketinden 48 saat önce acenteniz tarafından bildirilecektir.
    • Tur paketine dâhil olan panoramik şehir turları, şehirlerin genel tanıtımı için düzenlenen ve sadece araç içinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan müze, ören yeri girişlerini içermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar ve programda belirtilen diğer turlar da dâhil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine, girilmesine izin verilmeyen veya herhangi bir etkinlik nedeniyle, kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde, keza hava şartları nedeniyle turun yapılmasının imkânsız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından Fly Express sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkânlar dâhilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
    • 3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak + 1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar. Açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan –yaş grubuna uyan- tek çocuk için geçerlidir. 0-2 yaş çocuklar için otellerde yatak garantisi verilmemektedir.
    • Tur programında dâhil olan hizmetlerden Otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir.
    • Tur uçuşları grup bileti olduğu için uçak saatleri değişebilir. Güncel uçuş detaylarını acentenizden teyit edebilirsiniz. Güncel saatler tur bilgilendirmesi ile acenteniz tarafından iletilecektir.
    • İç hat uçuşu almadan tur uçuş saatlerinin teyit edilmesi gerekmektedir. Misafir iç hat bağlantı uçuşunu acenteden bağımsız farklı bir ürün sağlayıcıdan aldıysa, gezinin acente tarafından iptal edilmesi durumunda ya da saat değişikliği olduğu durumlarda acenteden herhangi bir ücret iadesi talep edemez. Turun iptal değişikliğinden dolayı oluşabilecek maddi ve manevi kayıpları misafir turu satın aldığında peşinen kabul eder.  Bu durumdan Fly Express sorumlu tutulamaz.
    • Hava yolları kuralları gereğince; gidiş-dönüş olarak satın alınmış uçak biletlerinin gidiş uçuşu kullanılmadığı takdirde, dönüş uçuşu hava yolu tarafından iptal edilmektedir.
    • Uçaksız olarak tura dahil olan misafirlerimizin, kendi imkanları ile ve herhangi bir gecikme olmadan tur başlangıç noktasında hazır bulunması gerekmektedir. Aksi bir durumda tüm transferlerini kendi imkanları ile sağlayacaklardır.
    • Tura katılım için hava yolları kuralları doğrultusunda bildirilen saatlerde, belirtilen havalimanında hazır bulunmayan, check-in ve boarding işlemlerini zamanında yaptırmayan, check-in ve boarding işlemlerini zamanında yaptıran ancak uçağa binemeyen misafirlerin, uçuşu gerçekleştirememeleri durumundan Fly Express sorumlu değildir. Uçağı kaçıran misafirlerin tura dahil olmaları için gerekli olacak gidiş-dönüş yeni uçak biletlerinin temini ve gidilecek bölgedeki transferleri vb. gibi konulara dair oluşacak tüm masraflar kendilerine aittir.
    • Tura iştirak eden kişilerin, şahsi eşyaları, çantaları, valizleri, pasaportları / kimlikleri kendi sorumluluğunda olup, unutulan/kaybolan/çalınan eşyalardan Fly Express sorumlu değildir. Unutulan eşyaların bulunma durumlarında ülkeye ve/veya kişiye ulaştırılması zorunluluğu olmadığı gibi ulaştırılması sırasında yapılan masraflar eşya sahibine aittir.
    • Hastalık, kayıp çalıntı gibi durumlarda rehber için grubun bütünlüğü ve devamı esas olduğundan, rehber bu tarz olumsuz durumlarda misafirlere birebir eşlik edememektedir.
    •  Turun satın alınması sırasında pasaportta geçen isim, doğum tarihi, pasaport numarasının doğru olarak bildirilmesi zorunludur. Uçak biletleri bu bilgilere göre kesilmektedir. Hatalı bilgilerden oluşacak bilet iptal ve değişiklik ceza bedelleri tarafınızdan tahsil edilir.
    • Bazı havayollarında yeme-içme ve online check-in hizmetleri ücrete tabi olabilir.
    • Tur esnasında, otobüs kullanımında koltuk numarası garanti edilemez.
    • Turlarımız esnasında rehberimizin misafirlere bildirdiği saatler hareket, araç tekerleğinin dönme saatidir. Tüm misafirlerimizin hakkını eşit olarak gözetmekle sorumlu olan rehberimiz buluşma saatlerinde herhangi bir bekleme yapmadan aracı hareket ettirecektir. Olası bir durumda geç kalan misafirimiz bir sonraki durağa kadar ulaşımını kendi imkanları ile yapmak durumundadır.
    • Ekstra turlar, servis aldığımız yerel acente tarafından en az 20 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Yeterli sayı sağlanamadığı takdirde geziler yapılamamakta veya ekstra gezi fiyatları, içerik, kullanılacak araç katılımcı sayısına göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca turların günleri ve saatleri, gidilecek yerlerde ki müze, ören yerlerinin açık/kapalı olma durumlarına ve hava şartlarına göre rehber tarafından değiştirilebilir. Ekstra turlar esnasında misafirlerimize farklı rehber eşlik edebilir.
    • Ekstra turların dahil olmadığı, klasik paketlerimizde ekstra turlar katılımcının isteğine bağlı olup zorunlu değildir. Tur esnasında düzenlenen ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, yol üzerinde bulunan müsait bir dinlenme tesisinde beklemeyi kabul etmiş sayılırlar. Bu yolcular ekstra tur başlamadan yol üstü dinlenme tesisine bırakılıp, turun tamamlanması ardından bırakıldıkları noktadan alınırlar.
    • Ekstra turların dahil olduğu programlarda, müze & ören yeri giriş ücretlerinin rezervasyon esnasında acentenize ya da tur esnasında rehbere ödenmesi zorunludur.
    • Katılımcı, tur programında belirtilen düzenlenecek olan turlara katılıp, programı aksatmayacağını ve buna istinaden lokal rehber, müze & ören yeri girişleri, şehir vergileri, varsa kulaklık audio sistem gibi oluşan giderlere ilişkin yapılacak ödemeler için tur programında önceden bildirilmiş olan miktarı, seyahat esnasında tur yetkilisine ayrıca ödeyeceğini peşinen kabul eder. Katılımcı bu konuda tam ve eksiksiz olarak bilgilendirilmiştir.
    • Fly Express, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Fly Express, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcularımız uçuş detaylarının değişebileceğini bilerek ve kabul ederek turu satın almışlardır.
    • KONAKLAMA VE UÇUŞ NOTLARI
    • Otellerinin Giriş saatleri 15:00 – 17:00 arası / Çıkış saatleri 10:00 – 12:00 arasındadır.
    • Kalkış ve varış saatleri yerel saatlerdir.
    • *işareti olan uçuşlar, hareket tarihinden 1 sonraki takvim gününde varış noktasına ulaşır.
    • Gruplarda fiyatlar geçerli değildir, Özel fiyatlarımızı sorunuz.
    • Katılımcı, tur programında belirtilen düzenlenecek olan turlara katılıp, programı aksatmayacağını ve buna istinaden lokal rehber, müze & ören yeri girişleri, şehir vergileri, varsa kulaklık audio sistem gibi oluşan giderlere ilişkin yapılacak ödemeler için tur programında önceden bildirilmiş olan miktarı, seyahat esnasında tur yetkilisine ayrıca ödeyeceğini peşinen kabul eder. Katılımcı bu konuda tam ve eksiksiz olarak bilgilendirilmiştir.
    • XQ912 ADB – BSL 12:10 – 14:20

      XQ945 AMS – ADB 19:50 – 00:15*

    • Bu turun operasyonu Fly Express’e aittir. Daniel Tours satış acentasıdır.

    İptal Şartları

    Tur kalkışına 30-15 gün arası %50 no show 15 gün ve altında %100 no show ile iptal edilmektedir. 

    https://danieltours.com/elegant-benelux-paris-alsace
    RİCKETTS TURİZM TİCARET A.Ş.
    Cumhuriyet Bul. Kültür Mah. No:141 K:6 D:11 Alsancak / Konak / İzmir
    0232 404 64 64


    Bu çıktı 28.03.2024 22:43 tarihinde verilmiştir. RİCKETTS TURİZM TİCARET A.Ş. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.