2019 Bursa Uludağ Turu Tur Programı

 

BURSA -ULUDAĞ TURU

  MUDANYA -CUMALIKIZIK-GÖLYAZI-ULUABAT GÖLÜ PROGRAMA DAHİL

 4*  TERMAL &SPA OTEL’DE YARIM PANSİYON KONAKLAMA

TUR - KAYAK VE TERMAL BİRARADA

1.TUR 25-27 OCAK (TİARA OTEL SÖMESTRE) // 

2.TUR 8-10 MART

 

Kalkış Yerleri: : 06:30’da ÜÇKUYULAR [Opet l Benzin İstasyonu Önünden] , Saat: 06:45 KONAK [Sabancı Kültür Merkezi Önünden], Saat:07:00’de LOZAN MEYDANI [Fuar Kapısı Önünden], Saat: 07:15’de KARŞIYAKA [Anıt], Saat: 07:20 YUNUSLAR, Saat:07:25’de BOSTANLI VAPUR İSKELESİ’nden 07:45 BORNOVA KAMPÜS ÖNÜ’nden
PROGRAM
1 Gün:

Sabah Saat: 06:30’da ÜÇKUYULAR [Opet l Benzin İstasyonu Önünden] , Saat: 06:45 KONAK [Sabancı Kültür Merkezi Önünden], Saat:07:00’de LOZAN MEYDANI [Fuar Kapısı Önünden], Saat: 07:15’de KARŞIYAKA [Anıt], Saat: 07:20 YUNUSLAR, Saat:07:25’de BOSTANLI VAPUR İSKELESİ’nden 07:45 BORNOVA KAMPÜS ÖNÜ’nden siz değerli misafirlerimizi alarak, yolda alacağımız (ekstra) kahvaltının ardından, Türk-Yunan Savaşı’nın son bulduğu MUDANYA ANLAŞMASI ile adı özleşleşen MUDANYA’ya geliyor ve MUDANYA MÜTAREKE EVİ’ni geziyoruz. Mudanya’da restore edilen tarihi binaları panoramik olarak gördükten sonra, 19.yy Osmanlı konaklarını görüp, sahilde yürüyüş ve fotograf çekimi için mola veriyoruz. Buradan, Osmanlı İmparatorluğuna başkentlik yapmış, evliyalar ve türbeler şehri BURSA'ya varıyoruz. ULUCAMİİ ve  tarihi KOZAHAN'ı (İpekçiler Çarşısı) görerek, YEŞİL CAMİİ, YEŞİL TÜRBE, ORHAN GAZİ, OSMAN GAZİ ve TÜRBESİ’ni ziyaret ediyoruz. TOPHANE’de,  BURSA’nın muhteşem manzarasını eşliğinde, akşam çaylarımızı alarak, Bursa’da Termal Otelimize yerleşiyoruz. Termal otelimizin aktivitelerinden, termal sularından faydalanıyoruz.  Akşam yemeği ve konaklama otelimizde



2 Gün:

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından, isteyen konuklarımızla (Uludağ’a gelmek istemeyen diğer misafirlerimiz otelde kalıp, tam gün termal sulardan faydalanabilirler.. Otelin keyfini sürebilirler.)Türkiye’de en  çok tercih edilen, kayak merkezlerinden biri olan, ULUDAĞ’a hareket ediyoruz. Uludağ’da isteyen konuklarımız kayak ve snowboard  yapabilir, diğer misafirlerimiz  kar manzarasını seyrederek Cafelerde sıcak sahleplerini içebilirler. Burada geçireceğimiz neşeli saatler içerisinde sucuk ekmek ile öğle yemeğimizi alıyoruz. Uludağ’dan ayrılırken yolumuzun üstünde, İNKAYA(TARİHİ ÇINAR )olarak bilinen yerde çay ve fotoğraf molası veriyoruz. Daha sonra tekrar , 4* Otelimize geri dönüyoruz.. Otelin, aktivitelerinden, termal sularından faydalanıyoruz.  Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



3 Gün:

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından, bir süre daha termal sulardan faydalandıktan sonra, Uludağ eteklerindeki meşhur Kızık Köylerinden biri olan CUMALIKIZIK Köyü’ ne doğru turumuza devam ediyoruz.  CUMALIKIZIK, Osmanlı kır mimarisinin örneklerini Türkiye’de en iyi yaşatan köydür. Köyün en büyük özelliği ve güzelliği tarihi evleridir. Sokaklarında hayranlıkla gezerken birçok çeşme, ahşap bezemeli camii, kubbeli bir hamam göreceksiniz. Tarihi evleri gördükten sonra, köy içinde serbest zaman veriyoruz. Köylü hanımlardan yöresel ürünler alma imkanına sahip olacaksınız..Dönüş güzergahımızda, ULUABAT GÖLÜ, GÖLYAZI KÖYÜ’ne uğruyoruz. GÖLYAZI KÖYÜ, ULUBAT GÖLÜ kenarında göz kamaştıran bir balıkçı köyü. Kıyıya bir köprü ile bağlı durumda olan, sit alanı olarak kabul edilmiş kasabada verilecek serbest zamanda, gölün kenarında balık ağlarını ve kerevit sepetlerini onaran balıkçıları görebilirsiniz.. Köy meydanında bulunan 450 yıllık çınarın altında akşam çaylarımızı içip, Arnavut kaldırımlı dar sokaklarından ilerleyerek, tarihi kent duvarları arasında keyifli yürüyüşler yapıyoruz. Köyde nereye baksanız bir fotograf karesi sizi bekliyor. Bu etkileyici ortamda geçireceğimiz güzel saatlerden sonra, SUSURLUK-BALIKESİR üzerinden, akşam saatlerinde İZMİR’e ulaşıyoruz. Bir başka DANIEL TOURS organizasyonunda görüşmek dileği ile vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    » Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.

    » Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda  ve oteller’de değişiklik yapma hakkına sahiptir.

    » Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.

    » Turlarımız talepler doğrultusunda 27 veya 46 kişilik araçlarla gerçekleştirilir.Yolcu turu satın alırken, bu şart kabul edilmiş sayılır.

    »Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı Danieltours da saklıdır.

    *Turun iptali durumunda DANIELTOURS  iptali bizzat bildirmek zorundadır. 


    İptal Şartları
    https://danieltours.com/tur-464-2019-bursa-uludag-turu.html
    RİCKETTS TURİZM TİCARET A.Ş.
    Cumhuriyet Bul. Kültür Mah. No:141 K:6 D:11 Alsancak / Konak / İzmir
    0232 404 64 64


    Bu çıktı 25.04.2024 14:42 tarihinde verilmiştir. RİCKETTS TURİZM TİCARET A.Ş. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.