İspanya & Endülüs Turu Tur Programı

BİR UÇTAN BİR UCA

 

İSPANYA VE ENDÜLÜS TURU

 

İSPANYA’DA 7 GÖZDE ŞEHİR BİR ARADA

 

(1 GECE MADRİD)  -  (KONAKLAMASIZ TOLEDO)  -  (1 GECE CORDOBA)  -   (1 GECE SEVİLLA)

(1 GECE GRANADA)  -  (1 GECE VALENCIA)  -  (2 GECE BARCELONA)

 

*  EKSTRA TUR YOK  *

Sınırlı Kontenjan İçin Geçerli Erken Rezervasyon Fırsatını Kaçırmayın !

 

BÖLGENİN SEÇKİN 4* OTELLERİNDE KONAKLAMA...

UNESCO MİRAS LİSTESİNE GİRMİŞ CORDOBA ŞEHRİNİ GEZME AYRICALIĞIYLA…

SALVADOR DALİ MÜZESİNİ VE DÜNYACA ÜNLÜ “EL HAMRA SARAYINI” GEZME İMKANIYLA…

MAĞARA EVLERDE ÇİNGENE VE FLAMENKO GECELERİNE KATILMA İMKANIYLA…

 

 SINIRLI KONTENJAN !

19 - 26 EYLÜL / 08 - 15 EKİM

26 EKİM - 02 KASIM / 15 - 22 KASIM 2019

(8 GÜN 7 GECE)

Kalkış Yerleri: Sabah saat 06:30’da İzmir Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar Terminalinde
PROGRAM
1 Gün: İzmir - İstanbul - Madrid

Sabah saat 06:30’da İzmir Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar Terminalinde buluşuyoruz. Gerekli check-in ve bagaj işlemlerimizi tamamladıktan sonra, saat 07:50’de PEGASUS Hava Yolları’na ait PC2181 sefer sayılı uçuşu ile İstanbul’a hareket ediyoruz ve saat 08:55’te varıyoruz. Ardından 10:40’da PC1099 sefer sayılı İstanbul - Madrid uçuşu ile Barajas Havalimanı’na varıyoruz. Yerel saat ile 14:20’deki inişimizin ardından, bagajlarımızı alıp pasaport ve gümrük işlemlerimizi tamamlayarak, bizi bekleyen tur aracımıza yerleşiyor ve İspanya’nın başkenti MADRİD’i gezmek üzere yola koyuluyoruz. 3,5 milyon nüfusu ile Londra ve Berlin’den sonra Avrupa Birliği’nin 3. büyük şehri olan, tarihi anıtlarıyla, tiyatrolarıyla, müzeleriyle tarihi dokusunu modern mimarisiyle harika bir biçimde birleştirmiş MADRİD şehir turumuza başlıyoruz. Kraliyet Ailesi’nin resmi ikametgâhı Kraliyet Sarayı, tarihi yapılarıyla Avrupa’nın ve İSPANYA’nın en önemli meydanları Plaza Mayor, Puerta Del Sol ve Plaza de Cibeles, dünyaca ünlü boğa güreşi arenası Las Ventas ve Madrid Futbol takımının 82.000 kişilik ünlü Futbol Stadyumu Santiago Bernabeu (panoramik) göreceğimiz yerler arasında... Turumuz sonrasında vereceğimiz serbest zamanın ardından konaklama Madrid’de otelimizde.



2 Gün: Madrid - Toledo - Cordoba

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısı sonrası, günümüzde Kastilya - La Mancha Özerk Bölgesi’nin ve İSPANYA’nın bilinen ilk başkenti TOLEDO şehrine hareket ediyoruz. Tarihinde Romalılar, Vizigotlar ve Endülüs Araplarının hâkimiyetinde kalmış ve bundan dolayı “Üç Kültürün Şehri” olarak anılan, mimari yapısının 21. yüzyıla kadar korunarak ulaşmış olmasıyla şehrin tamamı UNESCO Dünya Mirası listesine alınan, üç tarafı Tajo Nehri ile çevrili Orta Çağ kenti TOLEDO’ya varıyoruz. Buradaki gezimizde, 1277 yılında gotik mimariyle inşa edilmiş, yapımı 1493 yılında tamamlanmış Hristiyan dünyasının en büyük katedrallerinden biri olan Toledo Katedrali, günümüzde Toledo’nun en önemli sembollerinden biridir. Turumuzun devamında, Alcazar Kalesi, Müdejar mimari tarzında inşa edilmiş Sinagog del Transito ve Santiago del Arabbal Kilisesi, Endülüs zamanında şehrin ana kapısı olarak inşa edilen Puerta de Bisagra Nueva görülecek yerlerden bazılarıdır. Daha sonra, vereceğimiz serbest zamanın ardından konaklamamız için Cordoba şehrine hareket ediyoruz. Varışımız sonrasında otelimize yerleşiyoruz. Konaklama Cordoba’da otelimizde. 



3 Gün: Cordoba - Sevilla

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından, Roma İmparatorluğu döneminde bölgenin başkenti olan CORDOBA şehrine hareket ediyoruz. Endülüs Emevileri döneminde altın çağını yaşamış, İslam kültürünü yansıtan eserlerini ve tarihi dokusunu koruyarak, 1984 yılında UNESCO Dünya Mirasları arasına girmiş CORDOBA şehrine varıyoruz. Turumuzda; Tarihi Roma Köprüsü, Roma Kapısı, 2000 yıllık kentin en görkemli yapısı aynı zamanda Dünya’nın en büyük camilerinden olan Kurtuba Ulu Camii, eski Şehir Merkezi, Cordoba’nın çiçek sokakları, Eski han ve Cordoba Evleri görülecek yerlerden bazılarıdır. Turumuz sonrasında vereceğimiz kısa bir serbest zamanın ardından, Andalucia’nın başkenti SEVİLLA şehrine hareket ediyoruz. İspanya İmparatorluğu'nun sömürgelere açılan kapısı olarak bilinen ve her köşesinde sömürgelerden elde edilen zenginliğin izlerinin görüldüğü SEVİLLA şehir turumuza başlıyoruz.  Plaza de Espana, Maria Luisa Parkı, Plaza America, içerisinde Kristof Kolomb (Cristof Colomb)’un mezarının yer aldığı ve Dünya’nın en büyük üçüncü katedrali Sevilla Katedrali’ni görüyoruz. Katedralin hemen yanı başında Endülüs Emevi Devleti’nin hatırasını taşıyan, katedralin üzerine inşa edildiği camiden günümüze ulaşabilen son parça Hiralda Minaresi, Endülüs ve Hıristiyan ortak mimarisi ile şekillenmiş Kastilya krallarının sarayı Alcazar Sarayı, Sevilla Üniversitesi’nin merkez kampüsü olarak kullanılan, eski tütün fabrikası ve günümüzde deniz müzesi olan “Torre del Oro” yani Altın Kule, bir zamanların Çingene mahallesi “Betis Mahallesi” görülecek yerlerden bazılarıdır. Turumuz sonrasında vereceğimiz serbest zamanın ardından otelimize yerleşiyoruz. Konaklama SEVİLLA’da otelimizde.



4 Gün: Sevilla - Granada

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısı sonrası, SEVİLLA’dan ayrılıyor ve Endülüs’ün incisi GRANADA şehrine hareket ediyoruz. Varışımız sonrası ilk durağımız İslam mimarisinin en güzel örneklerinden bir tanesi olan, muhteşem bahçeleri ve inanılmaz güzellikteki süslemeleri ile ELHAMRA SARAYI. Saray turumuz sonrasında, mükemmel manzarası ile San Nikolas Tepesi, eski Arap mahallesi olan Albacin Mahallesi, Morabütün Camii, şehrin ana caddesi Gran Via Caddesi, 15.yy da şehri fetheden kraliçenin adını taşıyan Isabel de Catholica meydanı, Granada Katedrali ve eski şehir merkezi görülecek yerlerden bazılarıdır. Turumuz sonrasında vereceğimiz serbest zamanın ardından dileyen misafirlerimizle GRANADA’nın Çingene mahallesi Sacromonte bölgesinde geleneksel kayalara oyulmuş mağara evlerde çingeneler tarafından düzenlenen, Flamenco’nun Endülüs tarzı dans türü olan Zambra danslarını izleyeceğimiz ve geleneksel müziklerini dinleyeceğimiz rüya gibi bir gece programına dahil olabilirler. (İsteğe bağlı, alkollü veya alkolsüz 1 içecek dahil 35 €). Gece sonrası otele transfer ve konaklama GRANADA’da otelimizde.

NOT: ELHAMRA Sarayı; Turumuz esnasında dışarıdan gezilip görülebilecektir. Sarayın iç kısmını görebilmek ve gezebilmek yoğunluk nedeniyle ön rezervasyonlu olarak müze rehberi eşliğinde gerçekleştirilmektedir. Saray içi tura dahil olmak isteyen misafirlerimizin rezervasyonlarını en geç 5 Temmuz 2019 tarihinde acentemizden yaptırabilirler.

Elhamra Sarayı, Müze ve Örenyeri Saray giriş ücreti kapsamında değerlendirilmekte olup, misafirlerimiz tarafından ödenir. 



5 Gün: Granada - Valencia

Otelimizde alacağımız kahvaltımızın ardından, doğusunda Akdeniz’in Costa del Azahar sahillerinde bulunan aynı zamanda “Cominitat Valenciana” özerk bölgesinin başkenti VALENCIA şehrine hareket ediyoruz. Madrid ve Barcelona’dan sonra ülkenin üçüncü büyük şehri olan, tarihi ve kültürel zenginlikleri ile de yeryüzünde mutlaka görülmesi gereken yerlerinden Sanat ve Bilim şehri VALENCİA’ya varıyoruz. Şehir turumuzda 14. - 15. yy. da yapılmış şehrin en etkileyici katedrali El Micalet Katedrali, Arap - İslam mimarisi tarzında inşa edilmiş Boğa güreşlerinin yapıldığı Arena (Plaza de Toros de Valencia), Dela Virgen ,Serranos Kapıları olarak bilinen şehrin antik yapılarından Torres De Serranos ve Çan Kulesi, şehrin en ünlü meydanı Mercado Central ve Bilim Şehri Kompleksi (dışarıdan) görülecek yerlerden bazılarıdır. Turumuzun ardından vereceğimiz serbest zaman sonrası otelimize hareket ediyoruz. Konaklama VALENCİA’da otelimizde.



6 Gün: Valencia - Barcelona

Sabah kahvaltısı sonrası Katalonya Özerk Bölgesi’nin başkenti ve İSPANYA’nın ikinci büyük şehri BARCELONA’ya doğru yol alıyoruz. İspanya'nın İstanbul'u olarak adlandırabileceğimiz, bir çok mimari yapısı ve tarihi değerleri UNESCO tarafından Dünya Mirası Sit Alanı ilan edilmiş, dünyaca ünlü sanatçıların müzelerine ev sahipliği yapan, Gaudi’nin şehri BARCELONA’ya ulaşıyoruz. Burada, inşasına 1882 yılında başlanıp halen yapımına devam eden ve bitmeyen katedral olarak bilinen Sagrada Familia, yine Gaudi’nin ünlü yapıları Casa Mila ve Casa Batllo, Katalonya Meydanı, 100 bin kişilik kapasitesi ile Avrupa’nın en büyük Dünya’nın 5. büyük ve aynı zamanda BARCELONA futbol takımının stadyumu olan Camp Nou Stadyumu (panoramik), kafeleri, restoranları, alışveriş dükkanları ile Barselona’nın 24 saat yaşayan caddesi La Rambla görülecek yerler arasında yer alıyor. Turumuz sonrasında vereceğimiz serbest zamanın ardından otelimize yerleşiyoruz. Konaklama BARCELONA bölgesindeki otelimizde.



7 Gün: Girona - Figueras - Barcelona

BARCELONA’da bu ilk sabahımızda alacağımız kahvaltının hemen ardından Ter Onyar, Galligants ve Güell nehirlerinin kesiştiği noktada kurulmuş tarihi GIRONA şehrine hareket ediyoruz. Hristiyanlık, Müslümanlık ve Museviliğin yüzyıllarca bir arada yaşadığı ve inanılmaz güzellikte eserler bıraktıkları bu güzel şehre varışımızın ardından şehir turumuza başlıyoruz. Orta Çağ’dan kalma mimari yapılarıyla Eski Şehir Merkezi, Büyük Katedral ve Yahudi Mahallesi görülecek yerlerden bazılarıdır. Turumuz sonrasında, dünyanın en ünlü ressamlarından Salvador Dali’nin doğduğu Figueras kasabasına hareket ediyoruz. Şehre varışımızın ardından FIGUERAS şehir merkezi ve Dali Müzesi (dışardan) görüyoruz ve dileyen misafirlerimiz serbest zamanlarında rehber eşliğinde Salvador Dali müzesi iç kısmını da gezebilirler. (ekstra ve kayıt esnasında ön rezervasyonlu) Vereceğimiz serbest zamanın ardından otelimize dönüyoruz. İSPANYA’ya gelmişken katılmadan olmaz diyebileceğimiz ve sizler için organize ettiğimiz, 2010 UNESCO Dünya Miras listesine giren, kökleri Endülüs’e dayanan FLAMENKO eser ve danslarıyla İspanyol kültürünü yaşayacağımız  İSPANYOL FLAMENKO GECESİ’ne (ekstra 45 €) dahil olmak isteyen misafirlerimiz ile otel lobisinde buluşuyoruz ve bu son gecemizde unutulmaz bir anı daha eklemek üzere eğlence gecesine katılıyoruz. Gece bitiminde otelimize transfer oluyoruz. Konaklama BARCELONA bölgesindeki otelimizde. 



8 Gün: Barcelona - İstanbul - İzmir

Kahvaltımızın ardından odalarımızı boşaltıyor ve eşyalarımızı bizi bekleyen aracımıza yerleştirerek otelden ayrılıyoruz. Uçuş saatimize kadar BARCELONA şehir merkezinde, alışveriş için serbest zaman veriyoruz.  Büyük mağazalar ve dükkânlarla dolu caddelerinde dileyen misafirlerimiz cafelerinde, müzelerinde veya dükkânlarında vakit geçirebileceklerdir.  Serbest zaman sonrasında Barselona - İstanbul - İzmir uçuşumuz için havaalanına hareket ediyoruz ve yerel saat 17:05’te hareket edecek olan PEGASUS Hava Yollarına ait PC1094 sefer sayılı uçağımıza binmek üzere bagaj, pasaport ve check-in işlemlerimizi tamamlıyor, uçağımızda yerlerimizi alıyoruz. Saat 21:45’te İstanbul’a, ardından da 23:40 PEGASUS Hava Yolları’na ait PC2212 sefer sayılı uçuşu ile de 00:50’de İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na varıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    1- Bu turun operasyonu ve organizasyonu ACADEMİC TOUR’a aittir. DANİEL TOURS yetkili satış acentesidir.

    2- DANİEL TOURS hava, yol, sınır kapılarındaki yoğunluk ve olağan üstü durumlarda gerekli gördüğü takdirde, turda, güzergahta ve konaklama bölgelerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

    3- Yeşil Pasaport ve geçerli Schengen vizesi olanların vize almalarına gerek yoktur. Tur tarihine göre, pasaportunuzun ve Schengen vizenizin geçerlilik tarihini ve tura gerekli giriş - çıkış sayılarını (misafirin sorumluluğundadır) kontrol ediniz.

    4- Pasaportların seyahat tarihinin bitimi baz alınarak, minimum 6 ay geçerliliği olması gerekmektedir. Bu bilgi doğrultusunda misafirlerimiz pasaportlarını kendileri kontrol etmelidirler. 6 aydan az süreli pasaport ile seyahat eden misafirlerimiz, ülke pasaport polisleri tarafından, ülkeye alınmama durumu ile karşılaşabilir. Ayrıca, yırtık, hasar görmüş pasaportlar sınır polisleri tarafından kabul edilmeyebilir.

    5- Shengen vizesi alacak yolcularımızın (bebek dahil) vize için gerekli evraklarını tur tarihinden en az 40-30 gün önce acenteye teslim etmesi gerekmektedir. Ayrıca konsolosluk getirdiğiniz evrakların yanında, tur ücretinin tamamının yattığını gösteren belgeyi de istemektedir. Ödemenin tam yapılması durumunda Acentemiz, ödeme otel araç evraklarını vb. konsolosluğa sunacaktır. 

    6- DANİEL TOURS yolcu ile konsolosluk arasında aracı konumundadır. Konsolosluk gerekli gördüğü durumlarda vize vermeme hakkına sahiptir. Yolcunun vize alamaması, vizenin yetişmemesi veya tek girişli alması ile ilgili olarak DANİEL TOURS`un hiçbir sorumluluğu yoktur.

    7- Konsolosluğun vize vermemesi durumunda, ödenen vize, sigorta ve tur ücreti iade edilmez.

    8- Firmamız havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28/09/1955 Lahey Protokolüne tabidir. Tüm uçuşlarda rötar riski her zaman mevcuttur ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Yolcu uçuştan 24 saat önce, uçuş saatlerini acenteden teyit etmekle yükümlüdür. Yolcu turu saat değişme riskini kabul ederek satın almıştır. Havayolları’ndan kaynaklanan uçuş saati değişiklikleri, rötar veya gecikmelerden DANİEL TOURS sorumlu tutulamaz.

    9- Uçak yolculuğu esnasında her yolcunun kabin içine el bagajının bir adedi geçmemesi, 20 cm x 40 cm x 55 cm boyutlarını ve 8 kg ağırlığını aşmaması gerekmektedir. El bagajı hakkının, serbest bagaj hakkına eklenmesi mümkün olmamaktadır. Bu seyahat esnasında kişi başına valiz hakkı maksimum 20 kg ile sınırlıdır. Ekstra valiz veya ağırlıktan ödenecek ekstra bagaj ücretinden DANİEL TOURS ve tur rehberi kesinlikle sorumlu değildir.

    10- Vize olduğu halde ülkenin gümrük memurunun veya polisinin yolcuyu ülkeye kabul etmeme hakkı vardır. Bu durumda acentemizin sorumluluğu bulunmamakta olup, misafir tur ile ilgili haklarını kaybetmiş demektir.

    11- Çocuk indirimlerimiz 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.

    12- Tur programı DANİEL TOURS Seyahat Acentesi kayıt sözleşmesi maddeleri ile bir bütündür.

    13- Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Bu gezi ya da turların yapılamamasından DANİEL TOURS sorumlu tutulamaz.

    14- Tur sırasında unutulan, kaybolan, çalınan eşyalardan DANİEL TOURS sorumlu değildir. Pasaportunuzun kaybolması ya da çalınması halinde acentemiz yetkilisi/rehberi, diğer seyahat eden misafirlere acentenin taahhüt ettiği üzere tur programına devam etmek zorunda olduğundan; kaybın/çalınmanın gerçekleştiği ülkede pasaport işlemleri, geri dönüş ya da tura dahil olma işlemleri ile ilgili tüm organizasyonda kendi sorumluluklarında hareket edeceklerini bilmelidirler. Bu hususta doğabilecek sıkıntı ve sorunlar ile ilgili acentemiz sorumluluk kabul etmez.

    15- Konaklamalarımızı gerçekleştireceğimiz bazı ülkelerde 4* otel statüsü, ülkemiz 3* statüsüne denk gelebilir. Seyahat edilen ülke standartları göz önünde bulundurulmalıdır.

    16- 3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak+1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar. Açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar.

    17- Otellerde gruplara sunulan oda tipi haricindeki taleplerinizi (superior, suit, kral dairesi vb.) acentemizden bağımsız otel resepsiyonundan yapabilirsiniz. DANİEL TOURS bundan doğabilecek ödeme, ihtilaf veya aksaklıklardan sorumlu tutulamaz.

    18- Tur programında dahil olan hizmetlerden otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde continental kahvaltı olarak, tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir. Kahvaltı salonuna yiyecek getirilmesi oteller tarafından kabul edilmemekte olup, salondan dışarı yemek çıkartılması ekstra ücrete tabidir.

    19- Turun gerçekleşmesi için, yeterli sayıda katılımcıya ulaşılamadığı takdirde önceden haber vermek kaydı ile acentemiz turu iptal etme hakkına sahiptir. Misafirimize ödenen ücret, ödendiği şekilde iade edilecektir.

    20- 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne ve babalarından biri veya ikisi ile tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvafakatnamelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurmaları zorundadır.

    21- Kişiler seyahat öncesi yurtdışına çıkış izni, belge vb. durumlarını kontrol etmelidirler.

    22- Yolculuk esnasında Emniyet Kemerlerinizin takılma zorunluluğu bulunmaktadır. Kurallara uyulmaması halinde DANİEL TOURS uygulanacak olan trafik cezalarından veya yaptırımlarından sorumlu tutulamaz.

    23- Tur esnasında programda bulunan tüm ülkelerde alışveriş ve harcama yapılabilmesi için, Euro bulundurmanız yeterlidir. Yerel para birimi kullanılan bölgelerde rehber para çevrilmesi konusunda yardımcı olacaktır.

    24- Gezi süresince rahat yürüyüş ayakkabısı tercih edilmelidir. Gece için yanınıza hırka vb. bir kıyafet bulundurmanızda fayda vardır.

    25- Bir Uçtan Bir Uca İspanya ve Endülüs Turumuz ‘’Uçakla / Özel Ürün’’ kapsamındadır. 

    26- İptal - İade ve değişiklik şartları; DANİEL TOURS Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon, Uçaklı ve Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Ancak, katılımcı MUCBİR sebep göstermesiyle tur iptal ve iadesi sigorta tarafından sağlanabilmektedir. MUCBİR sebepler kapsamına '' ciddi derecede kaza ve yaralanma ile dünya sağlık örgütü tarafından acil hastalıklar kapsamına alınmış acil rahatsızlık ve hastalığı, birinci dereceden yakınının vefatı, katılımcının evinin ya da işyerinin yanması veya doğal afetlerle kullanılamaz hale gelmesi, katılımcının vefatı, '' gibi durumlar girmektedir. Bunların dışında psikolojik tedaviler, daha önce tekrarlanmış kronik (akut) rahatsızlıklar, estetik tedaviler, rehabilitasyon tedavileri, doğum ve salgın hastalıklar sigorta kapsamında değerlendirilmemekte ve bu sebeplerden ötürü başvuran katılımcıların tur iptal işlemi sağlanamamaktadır. Bu değerlendirme acentemiz nezdinde yapılmayıp, tüm başvurular ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir.

    27- Tur kayıt esnasında yapılan ödemeler hangi para birimi ve miktarda yapıldıysa; iptal - iade durumunda da aynı para birimi ve miktarlarda geri ödemesi yapılır.

    28- Tüm misafirler, yukarıda belirtilen maddeleri kabul ederek turu satın almış sayılır.


    İptal Şartları
    https://danieltours.com/tur-531-ispanya-endulus-turu.html
    RİCKETTS TURİZM TİCARET A.Ş.
    Cumhuriyet Bul. Kültür Mah. No:141 K:6 D:11 Alsancak / Konak / İzmir
    0232 404 64 64


    Bu çıktı 20.04.2024 05:25 tarihinde verilmiştir. RİCKETTS TURİZM TİCARET A.Ş. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.