Samos Turu (Pythagorion) Tur Programı

RAMAZAN BAYRAMI

 SAMOS TURU

                                     (PYTHAGORION)                                    

                                       

                                 08 - 09 HAZİRAN                                  

  1 GECE – 2 GÜN

Kalkış Yerleri: Kuşadası
PROGRAM
1 Gün: KUŞADASI - SAMOS (PYTHAGORION) - ADA TURU

Sabah 07:30’da Kuşadası Meander Travel ofisinde rehberimiz ile buluşarak limandaki check-in ve pasaport işlemlerinin ardından saat 09:00’da Samos’a hareket ediyoruz. İlk durağımız olan her taşıyla tarihe şahitlik eden ve antik Samos şehrinin üzerine kurulmuş olan Pythagorion’u doyasıya gezebilirsiniz. Bugün küçük bir liman kasabası olan Pythagorion tarihi ve güzelliği dolayısıyla adanın en çok ziyaret edilen noktası konumundadır. Limana kadar uzanan yol üzerinde sağlı sollu yer alan küçük hediyelik eşya dükkânlarını dolaşıp alışveriş yapabilir, sahil boyunca sıralanmış restaurantlarda Yunan mezelerinin, kurutularak ızgarada pişirilmiş ahtapot ve taramanın keyfini Ouzo ile çıkarabilirsiniz.

Turumuzun sonrasında Samos’un ana şehri olan Vathy diğer bir adı ile Samos Şehri’ni ziyaret edeceğiz. Bahçelerinden uzanarak dışarıya sarkmış rengârenk çiçeklerin gölgelediği mavi beyaz daracık sokaklarını, hediyelik eşya dükkânlarını, yerel kahveleri, ünlü Arslanlı Heykelin bulunduğu Pisagor Meydanı’nı ziyaret ediyoruz.

Daha sonraki önemli duraklarımızdan biri de sıcacık atmosferi ile bir zamanların küçük balıkçı köyü olan Kokkari; ufacık kilisesi, birçok kafeterya ve restaurantları ile ferahlayarak omuzlarınızdan günün tüm yorgunluğunu atacağınız harika bir yer. Burada küçücük renkli sokakların arasında dolaşmak, sevdikleriniz için birer hediyelik eşya almak için yeterli vaktiniz olacaktır. Öğleden sonra otelimizin de bulunduğu Pythagorion’a dönüyoruz. Gün sonunda otelimize yerleşiyor ve dinleniyoruz. Glicorisa Hotel

Extra Akşam yemeği için talep eden konuklarımızla Yunan Gecesi’ne katılmak için otelimizde buluşuyor ve bölgenin güzel bir tavernasına gidiyoruz. Burada akşam yemeğimizi canlı Yunan müziği eşliğinde alıyor ve günümüzü bitiriyoruz.



2 Gün: : EXTRA VOURLUATES, MYTILINI, KUMARADEI, ŞARAP FABRİKASI TURU - KUŞADASI

Otelimizde yapacak olduğumuz kahvaltının ardından boş vaktimizi adanın güzel köşelerini keşfederek geçirebilir yada dilerseniz rehberinizin organize edecek olduğu adanın farklı güzelliklerini içeren extra tura katılabilirsiniz.

Feribot kalkış saatinden 1 saat önce limanda buluşup Kuşadası’na hareket ediyoruz. Kuşadası’na varışımıza istinaden pasaport ve gümrük işlemlerimizi tamamlayarak turumuzu bitiriyoruz.

 



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    » Araç, feribot ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir.

    » Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda değişiklik yapma hakkına sahiptir.

    » Otellerde aynı standartlarda olmak koşulu ile değişiklik yapılabilir.

    » Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.

    » Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı Meander Travel ’da saklıdır.

    » Turun iptali durumunda Meander travel iptali bizzat bildirmek zorundadır.

    » Pasaportunda KKTC ’ ye giriş damgası bulunanlar Yunanistan‘a giriş yapamazlar.

    » Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay süreli ve yasal olarak geçerli pasaport olması mecburidir. Misafir pasaportlarının hasar görmemiş, yıpranmamış, yırtılmamış olması zorunludur. Kişilerin gidilecek ülkelere giriş için gerekli olan yasal yükümlülükleri yerine getirmeleri zorunludur. Bu konuyla ilgili çıkabilecek sorunlardan acentamız sorumlu değildir.

    »Organizasyon Meander tarafından yapılır. Tur ile ilgili Meander acentesi operasyon kuralları  ve şartları geçerlidir.Müşteri turu alırken tüm şartları kabul eder. Daniel Tours satış acentesidir.

    »Kuşadasından kalkış saati 09.00 ,Samos’tan  (Pythagorian ) ise 18.00’dir.

    »Tatilinizi kişibaşı 40 €’ya bir gece daha uzatabilirsiniz.

    »Günübirlik diğer bir adaya seyahat edebilirsiniz. 30€’dan başlayan fiyatlarla araç kiralayabilirsiniz.


    İptal Şartları
    https://danieltours.com/samos-turu-pythagorion-8-9-haziran-ramazan-bayrami
    RİCKETTS TURİZM TİCARET A.Ş.
    Cumhuriyet Bul. Kültür Mah. No:141 K:6 D:11 Alsancak / Konak / İzmir
    0232 404 64 64


    Bu çıktı 28.03.2024 22:30 tarihinde verilmiştir. RİCKETTS TURİZM TİCARET A.Ş. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.