Ukrayna Turu Tur Programı

Sonbahar Dönemi

 

BAŞTAN BAŞA UKRAYNA

 

Odessa (2) - Vinnitsa (1) - Lviv (2) - Rivne - Kiev (2) - Uman

 

EKSTRA TURLAR VE ÇEVRE GEZİLERİ DAHİL !!!

 

(Müze ve Ören Yeri Giriş Ücretleri Hariç)

 

 Atlas Global Hava Yolları Tarifeli Seferi ile 

 

18 Kasım & 02 Aralık 2019… 7 Gece

 

***Vizesiz*** Yeni Çipli TC Kimlik Kartı ile Pasaportsuz Seyahat !!!

 

“TÜRKİYE VE KIBRIS İÇ HAT BAĞLANTI İMKANI”

Kalkış Yerleri: İstanbul Yeni Havalimanı Dış Hatlar Terminali
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL - ODESSA

İstanbul Yeni Havalimanı Dış Hatlar terminalinde bulunan Atlas Global kontuarında bilet / bagaj ve devamında pasaport kontrol işlemlerinin tamamlanmasının ardından Atlas Global hava yollarının KK 7821 sefer sayılı uçuşu ile saat 17.00’de Odessa’ya hareket. (Bilet ve pasaport kontrol işlemlerinizi zamanında tamamlayabilmek için uçuş saatinden üç saat önce havalimanında hazır bulunmanız önerilir. Rehberinizle buluşma uçuşunuza bir saat kala uçak kapısında olacaktır) Yerel saat ile 17.35’de varışımızın ardından havalimanında bekleyen özel otobüsümüz ile panoramik Odessa Şehir turu. Turumuz esnasında yapacağımız kısa bir yürüyüşle, Opera binası, Tarih Müzesi, Puşkin anıtı ve Parkı, Potemkin merdivenleri, Çariçe Katerina II heykeli görülecek yerler arasındadır. Tur bitimi otelimize transfer.



2 Gün: ODESSA - VINNITSA

Otelden çıkış işlemlerimizin ardından Vinnitsa’ya hareket. Ukrayna’nın refah seviyesi en yüksek, Ukrayna devlet başkanı Petro Poroşenko’nun özel ilgi gösterdiği, otomotiv parçaları üretimi ve elmas işleme atölyeleriyle tanınan Vinnitsa’ya varış ve panoramik şehir turumuzun ardından otelimize transfer.



3 Gün: VINNITSA - LVIV

Otelden çıkış işlemlerimizin ardından 2. Dünya Savaşı’ndan hasar almadan kurtulabilmiş, nadir şehirlerden biri olan Lviv’e hareket. 13. YY’da Galiçya’nın büyük kralı Daniel Halitsky tarafından oğlu Leo’nun onuruna kurulmuş, trafiğe kapalı meydan ve caddeleri ile tarihi şehir merkezi UNESCO Dünya Mirasları Listesi’nde yer alan, aslan şehri Lviv’de gerçekleştireceğimiz panoramik şehir turumuz esnasında, çikolata fabrikası, kahve madeni sarhoş vişne gibi ilginç kafe ve restoranlarla bezeli pazar meydanı, Devlet Opera Binası, Ünlü Maria Zankovetska Tiyatro Binası,  Latin-gotik katedrali,  göreceğimiz yerler arasındadır.  Şehir turu bitimi otelimize transfer.



4 Gün: LVIV

Kahvaltının ardından Altın Nal Şatolar Turu için otelden hareket. Altın Nal Şatoları Turunda orjinal halleri günümüze kadar korunmuş, biribirinden etkiliyeci şatolarda adeta geçmişe bir yolculuk yapacağız. İlk durağımız Zolochev şatosu; 1634’ den günümüze kadar gelen, restore edilerek korunmuş ve turizme kazandırılmış olan kale, eski dönemlerde yapılan işkence izlerinden, ünlü tapınak şövalyelerinin izlerine kadar bir çok tarihi dokuyu barındırmaktadır. Mimari güzelliği kadar hüzün dolu hikayesi ile bizleri etkileyecek olan Zolochev kalesi ziyaretinin ardından, ikinci durağımız Olesko Şatosuna geçiyoruz. 18. yüzyıldan kalma, mimarisi ile ortaçağı yansıtan ender güzellikteki Olesko şatosu her ne kadar bölge savunması için yapılmış olsa da zamanın Polonya’lı asillerinin rezidansı olarak da hizmet vermiştir. Tur bitimi otelimize transfer.



5 Gün: LVIV - RIVNE - KIEV

Otelden Çıkış işlemlerimizin ardından Ukrayna’nın başkenti Kiev’e hareket. Yolculuğumuzun ilk durağı Rivne’de vereceğimiz yemek molamızın ardından,  Aşk Tüneli. Bir yük treninin günde iki kez sık ağaçlar arasından geçmesiyle oluşan bu romantik noktada vereceğimiz fotoğraf molamızın ardından Kiev’e hareket. Akşam saatlerinde varış ve otelimize transfer.



6 Gün: KIEV

Kahvaltının ardından panoramik Kiev turu. Dinyeper nehri kıyısındaki Lybid anıtı, Vladimirskaya Caddesi, Opera Binası, Bale Binası, Altın Kapı, Ayasofya meydanı ve kalpaklardan matruşkalara, pilot kasklarından köstekli saatlere ve asker parkalarına kadar pek çok ilginç hediyelik eşyanın satıldığı Andrievski yokuşu görüldükten sonra dostluk tepesine çıkıp, fotoğraf molası vereceğiz. Tarihi Kiev silah fabrikası, parlamento binası, Mihaylovski Meydanı ve Kilisesi ve Knyagine Olga Heykeli turumuzun devamında göreceğimiz yerler arasındadır. Turumuzun ardından “Pcerska Lavra & Mikrominyatür & 2.Dünya Savaşında Ukrayna müzesi” turu için hareket. Pcerska Lavra Manastırı:  Büyük Vlademir’in çabalarıyla bir metropolitlik merkezi olarak kurulan manastır hiç şüphesiz hem bugün bildiğimiz Rus ulusunun hemde Rus Ortodoks kilisesinin en önemli anıtlarından biridir. Nazi işgali sırasında büyük yıkıma uğrayan manastır geçtiğimiz yüzyılda bugünkü haline getirililmiştir. Mikrominyatür Galerisi: Tanınmş minyatür sanatçısı Nikolay Syadristıy’ın ancak mikroskop yardımı ile görülebilen eserleriden, ziyaretçilerini hayrete düşüren bir derlemedir. 2.Dünya Savaşında Ukrayna Müzesi: İnsanlık tarihinin en karanlık sayfalarından biri olan ikinci dünya savaşına dair pek çok belge, eşya ve silahın tarih sırasıyla, çok etkileyici bir biçimde sunulduğu müze, Ukrayna’nın en önemli ulusal değerlerindendir. Tur bitimi otelimize transfer.



7 Gün: KIEV - UMAN - ODESSA

Otelden çıkış işlemlerimizin ardından Odessa’ya hareket. Yol üzeri uğrayacağımız Uman’da, Stanislaw Potocki’nin eşi Sofia onuruna 18. Yy’da yaptırdığı Sofiyivka Parkını geziyoruz. Bir kısmı Arboretum (bilimsel araştırmalar için kurulan ağaç koleksiyonu) ve kalan kısmı keyifli bir mesire alanı olan Sofiyivka Parkı gezimizin ardından Odessa’ya hareket ve otelimize transfer.

 



8 Gün: ODESSA - İSTANBUL

Kahvaltının ardından kişisel aktiviteleriniz için serbest zaman. Rehberimizin bildireceği saatte havalimanına transfer ve Atlas Global hava yollarının KK 7820 sefer sayılı uçuşu ile saat 18.25’de İstanbul’a hareket. Türkiye saati ile 21.05’de varış.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    ***Tur Programımız minimum 40 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir.  Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kakışına 20 gün kaladır. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur acenteniz aracılığı ile tarafınıza bildirilecektir.

    ***Tur programında isim belirtilmeden sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon için seçenekli bulunduğu durumlarda otel(ler) gezi hareketinden 48 saat önce acenteniz tarafından bildirilecektir.

    ***Fuar, kongre, konser,  etkinlik, spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller belirtilen km’ lerden fazla mesafede kullanılabilir. Böyle bir durumda, turun hareket tarihinden 15 gün önce acenteniz tarafından bilgi verilecektir.

    *** 3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak + 1ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar. Açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan –yaş grubuna uyan- tek çocuk için geçerlidir.

    ***Tur programında dahil olan hizmetlerden Otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir.

    ***Tur paketine dahil olan panoramik şehir turları, şehirlerin genel tanıtımı için düzenlenen ve araç içinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan müze, ören yeri girişlerini içermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dahil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine,  girilmesine izin verilmeyen veya her hangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde, keza hava şartları nedeniyle turun yapılması imkansız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından Flyexpress sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkanlar dahilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.

    ***Ekstra turlar, servis aldığımız yerel acente tarafından en az 20 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Yeterli sayı sağlanamadığı takdirde geziler yapılamamakta veya ekstra gezi fiyatları, içerik, kullanılacak araç katılımcı sayısına göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca turların günleri ve saatleri, gidilecek yerlerde ki müze, ören yerlerinin açık/kapalı olma durumlarına ve hava şartlarına göre rehber tarafından değiştirilebilir.

    ***Ekstra turlar katılımcının isteğine bağlı olup zorunlu değildir. Tur esnasında düzenlenen ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, yol üzerinde bulunan müsait bir dinlenme tesisinde beklemeyi kabul etmiş sayılırlar. Bu yolcular ekstra tur başlamadan yol üstü dinlenme tesisine bırakılıp, turun tamamlanması ardından bırakıldıkları noktadan alınırlar.

    *** Sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon için alternatif bilgiler bulunduğu durumda konaklayacağınız otel(ler)i gezi hareketinden 48 saat önce öğrenebilirsiniz.

    ***Bu turun organizasyonu ve operasyonu Fly Express' e aittir. Daniel Tours yetkili satış acentesidir.

     

    * Otellerinin Giriş Saatleri 15:00 – 17:00 arası  / Çıkış Saatleri  10:00 – 12:00 arasındadır. *

    * Vizesiz* * Yeni Çipli TC Kimlik Kartı ile Ukrayna’ya Pasaportsuz seyahat imkanı bulunmaktadır. *


    İptal Şartları
    https://danieltours.com/ukrayna-turu-2019
    RİCKETTS TURİZM TİCARET A.Ş.
    Cumhuriyet Bul. Kültür Mah. No:141 K:6 D:11 Alsancak / Konak / İzmir
    0232 404 64 64


    Bu çıktı 28.03.2024 22:37 tarihinde verilmiştir. RİCKETTS TURİZM TİCARET A.Ş. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.