Deluxe Amadeus Gemisi ile Tuna Nehir Turu Tur Programı

 

5* DELUXE AMADEUS STAR NEHİR GEMİSİ İLE ROMANTİK TUNA NEHRİ

16-21 ARALIK 2019 / 5 GECE & 6 GÜN

İZMİR’DEN DİREKT UÇUŞLA NOEL PAZARLARI ÖZEL SEFERİ”

Kalkış Yerleri: İzmir Adanan Menderes Hava Limanı
PROGRAM
1 Gün: 16 Aralık 2019 / Nürnberg, Almanya

İzmir Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar, Sun Express Havayolları kontuarı önünde saat 10:30’da buluşma. Check-in ve pasaport işlemlerinin ardından XQ 976 no’lu sefer ile 12:30’ da Münih’e uçuş. Yerel saat ile 13:25’de varış. Pasaport ve gümrük işlemlerinin ardından bizi bekleyen aracımız ile Nürnberg’e transfer…Gemimiz akşamüzeri demir alarak seyrine başlayacaktır.



2 Gün: 17 Aralık 2019 / Regensburg, Almanya

Saat 13.30’da varacağımız Unesco Dünya Mirası Listesi’ndeki tarihi Regensburg’da 20.00’ye kadar demirli kalıyoruz.

 

*Ekstra Regensburg & Weltenburg Manastırı Turu; Almanya’nın en eski yerleşimlerinden olan Regensburg M.S. 179 yılında Romalılarca askeri üs olarak kurulmuş olup aynı zamanda 2. Dünya Savaşında en az hasar gören Alman şehirlerindendir. Yapacağımız yürüyüş turumuzda; 12.yy. yapılmış olan taş köprü, Regensburg Katedrali, Gökbilimci Kepler’in evi ve Roma döneminden kalma Porta Praetoria görülecek yerler arasındadır… Kısa bir otobüs yolculuğu sonrası varacağımız Weltenburg Manastırı ise Dünyanın en eski bira üretimi yapan manastır ünvanı taşımaktadır.



3 Gün: 18 Aralık 2019 / Passau, Almanya & Linz, Avusturya

Gemimiz sabah saat 08.00’de Passau’ya varacaktır. Ekstra tura katılacak misafirlerin ayrılmasından sonra saat 10.00’da tekrar hareket edecektir. Saat 16.30’da Linz’e varacak olan gemimiz akşam yemeğinden sonra saat 22.00’de Linz limanından hareket edecektir.

 

 *Ekstra Passau Yürüyüş ve Salzburg Turu;  3 nehrin şehri- Tuna, Inn ve Ilz - olarak bilinen romantik Barok kasabası Passau’daki yürüyüş turu sırasında Dünyanın En Büyük Kilise Orguna da sahip olan St. Stephen Katedrali ve geleneksel Passau Noel Pazarını ziyaret edeceğiz. Yürüyüş turu sonrası araçlarımızla Mozart’ın şehri Salzburg’a hareket ediyoruz. Avusturya göller bölgesinden geçerken mükemmel manzaralar bize eşlik edecek. Salzburg Şehir Turumuz ve serbest zamanın ardından Linz’de demirlemiş olan gemimize akşam yemeği için dönüyoruz.



4 Gün: 19 Aralık 2019 / Emmersdorf (Melk) & Viyana, Avusturya

Sabah saat 08.00’de varacağımız Emmersdorf’tan 11.30’da ayrılıp Viyana’ya doğru Tuna nehrinde hareket ediyoruz. Gemimiz 19.30’da Viyana’ya gelecek ve bu gece limanda demirli kalacaktır.

 

*Ekstra Melk Benedictine Manastırı Turu; Umberto Eco'ya ''Gülün Adı'' romanı için esin kaynağı olan bu ünlü manastırı lokal rehberler eşliğinde gezeceğiz. 12. Yy. Babenberg Hanedanlığı döneminde yapımına başlanmış ve Habsburg döneminde muhteşem bir manastır haline gelip, 16-17 yy’da ünü zirveye ulaşmıştır. 100.000 cilt üzerindeki antik kitap kolleksiyonu ile Avrupa’nın en zengin kütüphanesine de sahip olan manastır halen müze ve okul olarak aktif kullanılmaktadır. Tur sonrası öğle yemeği zamanı gemimize dönüyoruz.

*Ekstra Viyana Klasik Müzik Konseri Gecesi; Gerçekleşecek Konser Strauss ve Mozart eserlerinden oluşmaktadır. Işıklar altında panoramik bir tur sonrasında varacağımız ve sizlere unutulmaz bir Viyana akşamı yaşatmak için seçeceğimiz konser salonu tarihi ve en güzelleri arasından seçilmektedir.



5 Gün: 20 Aralık 2019 / Viyana, Avusturya

Gemimiz bugün tüm gün limanda demirli kalacaktır. Avusturya’nın başkentini doyasıya keşfedebilmek için düzenlenecek ekstra turlarımıza katılabilirsiniz.

 

*Ekstra Viyana Şehir Turu; Viyana merkezinde öğle yemek saatine kadar sürecek panoramik turumuzda; modern, renkli sıradışı apartmanlar olan, Usta Mimar Hundertwasser’in tasarımı konutlarını, sanat ve şıklık merkezi olan ve eski şehri çevreleyen meşhur Ring Strasse boyunca Savunma Bakanlığı, Şehir Parkı, Viyana Opera Binası, Müzeler Bölgesi, Parlamento Binası, Belediye Binası ve Hofburg Sarayını (dışarıdan) göreceğiz. Sonrasında 18.yy Yazlık Sarayı olan Schonbrunn’a giderek muhteşem barok bahçelerinde fotoğraf molası veriyoruz. Öğle yemeği zamanı turumuzu yayalaştırılmış Kartner Caddesi ve St Stefan Kilisesi civarında sonlandırıp, gemimize dönüşe kadar serbest zaman veriyoruz.


 



6 Gün: 21 Aralık 2019 / Viyana-İzmir

Sabah gemide alınacak kahvaltı sonrası havalimanına transfer. Viyana havalimanında yapılacak pasaport ve gümrük işlemlerinin ardından XQ 981 no’lu sefer ile saat 14:45’de İzmir Adnan Menderes Havalimanına uçuş. Saat 19:00 ’da varış ve turumuzun sonu.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    Dış kabinler 16,5 metrekaredir, pencereleri vardır ve açılmaz.

    * French balkonlu kabinler 17,5 metrekaredir, açılan pencereleri vardır.

    * Suite balkonlu kabinler 26 metrekaredir, açılabilen pencereleri ve dışarı çıkılabilen balkonları vardır.

    * Bu turun organizasyonu Interworld Firmasına ait olup , Daniel Tours yetkili satış acentesidir.


    İptal Şartları
    https://danieltours.com/deluxe_amadeus_star_izmirden_direkt_ren_gemi_turu
    RİCKETTS TURİZM TİCARET A.Ş.
    Cumhuriyet Bul. Kültür Mah. No:141 K:6 D:11 Alsancak / Konak / İzmir
    0232 404 64 64


    Bu çıktı 28.03.2024 22:32 tarihinde verilmiştir. RİCKETTS TURİZM TİCARET A.Ş. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.