Sagalassos ve Salda Gölü Turu Tur Programı

SAGALASSOS ve SALDA GÖLÜ

ISPARTA’NIN TEK 5* OTELİNDE KONAKLAMA AYRICALIĞI…

5* BARİDA HOTELS'DE Y.P. (ISPARTA)

SALDA GÖLÜ-YARIŞLI GÖLÜ-HACILAR KÖYÜ-BURDUR- ARKEOLOJİ MÜZESİ-AĞLASUN-SAGALASSOS ANTİK KENT-ISPARTA- ACIGÖL-EĞİRDİR GÖLÜ-KAKLIK MAĞARASI

1. TUR: 29-30 Ekim  2.TUR: 7-8 Kasım  3.TUR: 14-15 Kasım     

4.TUR: 21-22 Kasım 5.TUR: 5-6 Aralık 6. TUR: 19-20 Aralık    

(2 GÜN - 1 GECE)

Kalkış Yerleri: 05:55 Mavişehir Mavibahçe Avm önü, 06:00 KARŞIYAKA Bostanlı İskele Önü, 06:05 KARŞIYAKA Yunuslar, 06:10 KARŞIYAKA Anıt, 06:25 BORNOVA (E.Ü.H. Önü) 06:40 ALSANCAK Lozan Atatürk Lisesi 06.55’de ÜÇYOL (Terra Pizza Önü), 07.00 HATAY (İnönü Cad. Susuzdede Parkı Durağı), 07:10 ÜÇKUYULAR (Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü)
PROGRAM
1 Gün:

Sabah saat 05:55 Mavişehir Mavibahçe Avm önü, 06:00 KARŞIYAKA Bostanlı İskele Önü,  06:05 KARŞIYAKA Yunuslar, 06:10 KARŞIYAKA Anıt, 06:25 BORNOVA (E.Ü.H. Önü) 06:40  ALSANCAK  Lozan Atatürk Lisesi  06.55’de ÜÇYOL (Terra Pizza Önü), 07.00 HATAY (İnönü Cad. Susuzdede Parkı Durağı), 07:10 ÜÇKUYULAR (Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü)’nden siz değerli konuklarımızı alarak turumuza başlıyoruz. Yolda alacağımız (ekstra) kahvaltının ardından, Pamukkale benzeri Traverten oluşumu olan, damlataşı, sarkıt ve dikitlerle eşine rastlanmaz güzellikte olan, renkli sarkıt dikit ve beyaz travertenleri ile meşhur KAKLIK MAĞARASI' nı geziyoruz. Daha sonra, ACIGÖL’ü panoramik olarak görerek,   ISPARTA’ya hareket ediyoruz. Önce FİRDEVS BEY BEDESTENİ’nini, Isparta’ya Gül’ü getiren GÜLCÜ İSMAİL EFENDİ HEYKELİ’ni, SÜLEYMAN DEMİREL HEYKELİ’ni ve ISPARTA’nın sembolü GÜL HEYKELİ’ni görerek turumuzu gerçekleştiriyoruz. ISPARTA merkezde serbest zaman veriyor ve meşhur, Gül Suyu, Gül Lokumu, Gül Sabunu alışverişlerimizi yapmak için, fabrika satış mağazalarına uğruyoruz. Daha sonra, Göller Bölgesinin en büyük doğal zenginliklerine sahip EĞİRDİR GÖLÜ’ne geçiyoruz. Gölün etrafındaki yürüyüş parkurlarını kullanarak, kısa bir doğa yürüyüşü yapıyor ve akşam çaylarımızı burada keyifle yudumluyoruz. Akşamüzeri ISPARTA’tanın tek beş yıldızlı oteli olan 5* BARİDA HOTELS’e yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün:

Sabah kahvaltısının ardından, AĞLASUN üzerinden, , yemyeşil bir ovanın devamında SAGALASSOS ANTİK KENTİ bizi karşılıyor… Son yıllarda yapılan restorasyon çalışmaları ile her geçen gün yeni görüntülere kavuşan bu güzel ören yerini geziyoruz. MS 161 – 180 yılları arasında Roma İmparatoru Marcus Aurelius zamanında yapılmış olan Antoninler Çeşmesi`nin hala akan suyundan içince hoş bir duygu yaşayacaksınız…. Dünyanın en yüksek rakımlı 9000 kişilik tiyatrosu, kendine has kaya mezarlarıyla bilinen antik kent sizi kendisine hayran bırakacak… Sagalassos’u geride bırakarak, şirin mi şirin, tabiat ile iç içe, kendine has dokusu, lezzetleri, gölü ve bir çok tarihi köşesi ile rağbet gören illerimizden birisi olan BURDUR’a geçiyoruz.. Zengin buluntuları ile güzel bir müze olan BURDUR ARKEOLOJİ MÜZESİ’ni geziyoruz. Sagalassos heykellerini, Hacılar, Kremna, Bubon gibi yerlerden getirilen buluntuları, Burdur Saat Kulesini görüyoruz. BURDUR Panoramik şehir turumuzu tamamlıyarak, öğle yemeği için mola veriyoruz.  Turumuzun devamında, BURDUR GÖLÜ’nün manzarası eşliğinde, HACILAR KÖYÜ’nden ilerleyerek, rehberimizden buranın tarihi geçmişi hakkında bilgi alıyoruz. Sonrasında, YARIŞLI GÖLÜ’nüde görerek, Türkiye’nin en derin ve berrak göllerinden biri olan SALDA GÖLÜ’ne varıyoruz. Uzayıp giden beyaz ve temiz kumsalı ile mavinin tüm tonlarını, doğal güzelliklerini cömertçe sunması nedeniyle Salda Gölü’ne Türkiye’nin Maldivleri unvanı verilmiştir… Şehir gürültüsünden uzak, sessiz  ve sakin,  huzur verici  bu ortamın, tertemiz havasını soluyarak, muhteşem manzaraya karşı akşam çaylarımızı keyifle içiyoruz. Ardından, SERİNHİSAR-DENİZLİ-AYDIN üzerinden uygun molalarla akşam geç saatlerde İZMİR’e varıyoruz. .  Bir başka Daniel Tours gezisinde buluşmak dileğiyle vedalaşıyoruz.
NOT: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı  15 Ekim İtibarıyla Salda Gölü Beyaz Adalar bölümünü (Maldivler diye adlandırılan) ziyaretçi girişine yasakladı.Tur programımızda yer alan  bu bölgeyi 30-40 metre uzaktan fotoğraflayarak ve Yeşilova Halk Plajında yürüyüşler yaparak gezimizi gerçekleştireceğiz

 



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    » Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayın
    » Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, tur programında değişiklik yapma hakkına sahiptir.
    » Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.
    » Turlarda müze ve ören yeri girişleri için MÜZEKART alarak giriş ücretleri masraflarınızı en aza indirebilirsiniz.
    » Turların kalkış tarihinden en az 24 saat evvel, tur kalkış saati, rehber telefonu, tekrar teyit edilir.
    » Turlarımız talepler doğrultusunda 27 veya 46 kişilik araçlarla gerçekleştirilir. Turu satın alırken bu şart kabul edilmiş sayılır.
    » Tur programı DANİEL TOURS Kayıt formu maddeleri bir bütündür.
    » Otelde akşam yemeği yoğunluk durumuna göre, Set Menü ve Açık Büfe verilecektir
    » Turlarımızda zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır. Doğum tarihi, T.C. Kimlik No ibrazı şarttır.
    » Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 2 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı DANİEL TOURS da saklıdır.T urun iptali durumunda DANİEL TOURS iptali bizzat bildirmek zorundadır.
    »İptal-İade ve değişiklik şartları; Daniel Tours Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Turlarda iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Seyahat sigortası, acil ve akut rahatsızlıklar için geçerlidir. Daha önce mevcut olan ve kronik rahatsızlıklar, salgın hastalıklar sigorta kapsamına girmez. Misafirlerimiz turu satın aldıkları tarihten, tur bitimine kadar yaşadıkları bu belirtilen olumsuzluklar, ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir. Tur İptallerinde; yerinize yolcu bulunması durumunda ücretler kesintisiz iade edile bilinir. 
    » Bu turun operasyonu Academic Tour’a aitir. Daniel Tours satış acentesidir.


    İptal Şartları

    Daniel Tours Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Turlarda iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Seyahat sigortası, acil ve akut rahatsızlıklar için geçerlidir. Daha önce mevcut olan ve kronik rahatsızlıklar, salgın hastalıklar sigorta kapsamına girmez. Misafirlerimiz turu satın aldıkları tarihten, tur bitimine kadar yaşadıkları bu belirtilen olumsuzluklar, ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir. Tur İptallerinde; yerinize yolcu bulunması durumunda ücretler kesintisiz iade edile bilinir. 

    https://danieltours.com/sagalassos-ve-dalda-golu-turu
    RİCKETTS TURİZM TİCARET A.Ş.
    Cumhuriyet Bul. Kültür Mah. No:141 K:6 D:11 Alsancak / Konak / İzmir
    0232 404 64 64


    Bu çıktı 29.03.2024 10:41 tarihinde verilmiştir. RİCKETTS TURİZM TİCARET A.Ş. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.