Uçak ve Doğu Ekspresi ile Butik Kars Erzurum Turu Tur Programı

Uçakla ve Doğu Ekspres ile

KARS-PALANDÖKEN & ERZURUM

İzmir’den Kars’a, Erzurum’dan İzmir’e Direkt Uçuş ve Kars-Erzurum Doğu Ekspres Treni Farkı İle…

  DOYA, DOYA KARS-ERZURUM (PALANDÖKEN KAYAK MERKEZİ) 4 GÜN-3 GECE 

Ortaçağın görkemli yerleşimlerinden ANİ, bir kış masalı ÇILDIR GÖLÜ,

DOĞU EKSPRESİ ile KARS - ERZURUM

Dünyaca ünlü PALANDÖKEN  KAYAK MERKEZİ konaklama farkı ile muhteşem bir gezi sizleri bekliyor…

         *** Kars’ın Ünlü Ozanlarının iştirak edecekleri AŞIK ATIŞMASI

*** Kars Kaz Evinde, Kafkas Oyunları Eşliğinde Kaz Eti Menülü Kafkas Eğlencesi

        ***  KARS RUS EVİ (Katerina Sarayı) önünde SICAK ŞARAP ve AKORDİYON eşliğinde, ATEŞ PARTİSİ

2 GECE THE KARS PARK HOTEL Konaklamalı

1 GECE PALANDÖKEN'de Palan OTEL Konaklamalı

1 TUR:13-16 Aralık 2 TUR:20-23 Aralık 3 TUR:27-30 Aralık 4 TUR:3-6 Ocak

5 TUR:10-13 Ocak 6 TUR:17-20 Ocak  7 TUR:24-27 Ocak (Sömestre) 8 TUR:25-28 Ocak (Sömestre) 

9 TUR:31 Ocak-3 Şubat (Sömestre) 10 TUR:01-4 Şubat (Sömestre)  11 TUR:7-10 Şubat 

12 TUR:14-17 Şubat(Sevgililer Günü)  13 TUR:21-24 Şubat  14 TUR:28 Şubat-3 Mart 

15 TUR:7-10 Mart (Dünya Kadınlar Günü Özel) 16 TUR: 14-17 Mart  17 TUR:21-24 Mart

Kalkış Yerleri: 11:30’da Adnan Menderes Havalimanı’nda buluşma
PROGRAM
1 Gün: İZMİR –KARS MERKEZ GEZİSİ ve AŞIK ATIŞMASI EĞLENCESİ ve İSTEĞE BAĞLI KATERİNA SARAYI ÖNÜNDE ATEŞ PARTİSİ EĞLENCESİ

11:30’da Adnan Menderes Havalimanı’nda buluşuyoruz. Saat 13:15 SunExpress Havayollarının uçuşu ile Kars Havalimanına varıyoruz. Bizi bekleyen aracımıza binerek, serhad (sınır) şehrimiz KARS’a ulaşıyoruz. Şehir merkezinde yapacağımız kısa bir panoramik tur sonrasında güzel ilimizi tanımaya ve gezmeye KARS MÜZESİ ile başlıyoruz.  Ardından misafirlerimiz için özel düzenlenecek olan, Kars’ın ünlü ozanlarının iştirak edeceği, milli geleneklere uygun AŞIK ATIŞMASI,  bu güzel güne ayrı bir anlam verecek. Daha sonra, The Kars Park Otel’e yerleşiyoruz. Akşam yemeğimizi otelde aldıktan sonra, isteyen konuklarımızla farklı bir KARS KIŞ GECESİ  yaşayacağız. Dileyen misafirlerimizle (ekstra) KARS RUS EVİ (Katerina Sarayı) önünde SICAK ŞARAP (1 bardak) ve AKORDİYON eşliğinde, ATEŞ PARTİSİ düzenliyor ve KAFKAS müzikleri ile unutulmaz bir gece yaşıyoruz. Konaklama otelimizde.  

 



2 Gün: ANİ ANTİK KENTİ-ÇILDIR GÖLÜ–KARS MERKEZ GEZİSİ-KAFKAS GECESİ EĞLENCESİ

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından, günümüzün ilk gezi noktası olan ANİ ANTİK KENTİ’ne ulaşıyoruz. Arpaçay Nehri’nin kıyısında ve Ermenistan sınırında bulunan bu tarihi kentteki gezimizde Tarihi Surlar, Bezirhane, Surp Amena Prkıtch Kilisesi, Tigran Honents Kilisesi, İpek Yolu Köprüsü, Ebu’l Menüçehr Camii, Büyük Hamam, Abughamrends (Poladoğlu Kilisesi), Ateşgede Tapınağı ziyaret noktalarımızdır. Ani Antik Kenti ziyaretimiz sırasında, Bakireler Manastırı(Surp Hripsime Manastırı), İçkale,Kızlar Kalesi, Selçuklu Kervansarayı, Kral Gagik Kilisesi,Gürcü Kilisesi ise panoramik olarak göreceğimiz yerlerdir. Bu etkileyici gezimizin sonrasında, kışın tamamen buz tutan, ÇILDIR GÖLÜ’ nü görmeye gidiyoruz. Önce, gölün kendi balığı olan Sarı Balık’ tan öğle yemeğimizi alıyoruz. Anılarımıza ekleyeceğimiz fotoğraf çekimi sonrasında buz tutmuş ÇILDIR GÖLÜ üzerinde AT KIZAĞI keyfini yaşıyoruz. ( Gölde buzlar erimişse gezintimiz göl kenarında olacaktır) Buzu kırıp ağ çeken balıkçılara katılıyor ve onlarla birlikte bizde balık avlıyoruz. Göl üzerinde,  çevresinde geçireceğimiz keyifli vakit sonrasında, Kars şehir merkezine geliyor ve bu güzel şehrimizin tarihi ve kültürel güzelliklerini keşfe çıkıyoruz. Kars-Kafkas Cephesi Müzesi, Cheltikov Evi, Tarihi Taş Köprü, Rus Şiiri’nin Güneşi olarak bilinen Puşkin’in de yıkandığı Tarihi Osmanlı Hamamları, Namık Kemal Evi, Katerina Sarayı, Evliya (Ebu’l Hasan Harekani) Camii, Kümbet Camii(12 Havariler Kilisesi), Defterdarlık Binası (Kentin ilk tiyatrosu) Vali Konağı (Tüccar Stavişku Evi), turumuzun  gezi noktalarımız olacak. Gezimizin ardından, şehir merkezinde meşhur Kars Gravyeri ve Kaşar peyniri alışverişlerimizi yapıyor ve otelimize geri dönüyoruz.  Bir süre dinlendikten sonra, sizlere özel olarak hazırlanmış olarak KAZ ETLİ ve yöresel tatlardan oluşan akşam yemeğimizi, KAFKAS DANS GÖSTERİSİ eşliğinde almak üzere, Kars merkeze meşhur KAZ EVİ’ne  gidiyoruz. Eğlence sonrası, otelimize dönmeden, ay ışığı ve gece aydınlatmaları içinde daha gösterişli bir görünüme sahip olan Kars Kalesi, Evliya Camii, Kümbet Camii önünde hatıra fotoğraflarımızı çekiyoruz. Konaklama The Kars Park Otel’imizde.

 



3 Gün: KARS- DOĞU EKSPRES TRENİ YOLCULUĞU-ERZURUM-PALANDÖKEN KAYAK MERKEZİ

Erken saatlerde otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası, aracımızla tren garına geçiyoruz. Saat 08:00’de DOĞU EKSPRES TRENİ’ne binerek,  muhteşem doğasını doyasıya izleyebileceğimiz unutulmaz bir nostaljik yolculuk ile,  yaklaşık 4 saat sonra saat 12:00’ da Dadaşlar Diyarı ERZURUM’ a ulaşıyoruz. Öğle yemeğimizi yöresel lezzet olan Çağ Kebabı’ndan alma şansına sahip olacağız. Öğlen yemeğimizin ardından dünyaca ünlü Palandöken Kayak Merkezinde konumlanan PALAN OTEL’imize geçiyoruz. Giriş işlemlerinin ardından dileyen misafirlerimiz telesiyej ile zirveye çıkabilir ve karlar üzerinde geçirilecek eğlenceli anlar, karda yürüyüşler ya da kayak keyfini sürebilirsiniz. Unutulmaz  güzel anılarımızla  Palandöken Kayak Merkezinde bulunan otelimize dönerek, günün yorgunluğunu atıyoruz.Akşam yemeğimizi ve konaklama otelimizde.

 



4 Gün: PALANDÖKEN KAYAK MERKEZİ – ERZURUM - İZMİR

Otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında, bir süre daha kar keyfimize devam ediyor ve rehberimzin belirlediği saat’te otelden ayrılarak, Dadaşlar Diyarı ERZURUM’a hareket ediyoruz..ERZURUM’da, Milli Mücadele Kongre Merkezi, Yakutiye Medresesi, 1670 yılı tarihli levhasıyla halka vergi indirimi getirildiğini belirten fermanın dış avlu duvarında asılı olduğu Lala Mustafa Paşa Camii, Ulu Camii, Çifte Minareli Medrese, Üç Kümbetler ve Aziziye-Mecidiye Tabyaları (uzaktan) Erzurum’ da göreceğimiz yerler arasındadır. Eski Erzurum Evlerinde vereceğimiz çay molası sonrasında Erzurum ilimizin el sanatlarının öncelikli örneği olan Oltu Taşı’ ndan üretilen hediyelik eşyaların sergilendiği Taşhan (Rüstem Paşa Kervansarayı)’ nda verilecek alışveriş ve serbest zaman sonrası havalimanına geçiyoruz. 19:40 Sun Express Erzurum-İzmir uçağına binerek, 21:55’de İZMİR’ e varıyoruz. Bir başka Daniel Tours gezisinde buluşmak üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.
NOT:  9 TUR:25-28 Ocak (Sömestre)  11 TUR:01-4 Şubat (Sömestre) Bu tarihlerde turlarımızın  gidiş günü İzmir-Kars uçuş saati  11:00, dönüş günü Erzurum-İzmir uçuş saati 13:45’dir. Rehberimiz programı uçuş saatlerine göre uygulayacaktır

 



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    » Araçta, uçakta ve tesislerde kaybolan eşyalardan, seyahat esnasında yapacak olduğunuz alışverişlerden ve sonrasında aldığınız ürünlerle ilgili doğabilecek şikâyetlerden DANİEL TOURS kesinlikle sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.
    » Programda yazan uçuş saatleri belirtilen Havayollarından alınmıştır. DANİEL TOURS, uçak saatlerinde olabilecek değişiklikten, rötardan, grev ve fors majör (deprem, iç savaş, terör alarmı, doğal afet vb.) durumlar yüzünden uçuş iptallerinden sorumlu değildir.
    » Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
    » Hava şartlarından, uçak rötarlarından veya farklı nedenlerden dolayı programda yazdığı halde gerçekleştirilemeyen turdan DANİEL TOURS sorumlu tutulamaz.
    » TCDD tarafından yapılacak saat değişiklikleri, iptal veya rötardan acentemiz sorumlu değildir. Bu durumlarda acentemiz Kar-Erzurum arasını turu gerçekleştirdiğimiz aracımızla yapacaktır.
    »  Otellerde aynı standartlarda olmak koşulu ile DANİEL TOURS değişiklik yapma hakkına sahiptir.
    » Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.
    » Tren’de koltuklar yan yana veya aynı vagon denk gelmemesi durumunda acentemiz sorumlu tutulamaz.
    » Turlarda müze ve ören yeri girişleri için MÜZEKART alarak giriş ücretleri masraflarınızı en aza indirebilirsiniz.
    » Turların kalkış tarihinden en az 48 saat evvel, tur kalkış saati, rehber telefonu, tekrar teyit edilir.
    » Tur programı, DANİEL TOURS Tur Kayıt formu maddeleri bir bütündür.
    » Butik Turlarımızda katılan kişi sayısı doğrultusunda araç seçimi (9,16, 27 veya 31 kişilik) yapılmaktadır. Yolcu turu satın alırken bu şartı kabul etmiş sayılır.
    » Gezi süresi 4 GÜN-3 GECE’ dir. Otel konaklaması 3 GECE’ dir.
    » Erzurum Palan Otel’de akşam yemekleri açık Büfe’dir.(Odalar’da ücretsiz çay ve lobby alanında sınırsız çay ikramı) Kars Otel’de alınacak Akşam Yemekleri,  Set Menü şeklindedir.
    » Rezervasyon esnasında, kimliğinizde yazılı olan isim ve soy isminizi açık olarak kayıt görevlimize bildiriniz. Havaalanında check-in esnasında isimden kaynaklanan problemden DANİEL TOURS sorumlu değildir.
    »2.Gece İsteğe bağlı, Kars Katerina Sarayı önünde, düzenleyeceğimiz ATEŞ PARTİSİ en az 10 kişinin katılımıyla gerçekleşecektir..
    » Programımızda yer alanKafkas eğlencesi, pandemi sebebiyle alınacak yasal kararlar doğrultusunda etkinlik gerçekleşmeyebilir.  Bu durumunda acentemiz sorumlu tutulamaz.
    » Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı DANİEL TOURS’ da saklıdır. Turun iptali durumunda DANİEL TOURS iptali bizzat bildirmek zorundadır.
    » İptal-İade ve değişiklik şartları;  DANIEL TOURS Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Turlarda iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Seyahat Sigortası, acil ve akut rahatsızlıklar için geçerlidir. Daha önce mevcut olan ve kronik rahatsızlıklar, salgın hastalıklar sigorta kapsamına girmez. Değerlendirmeler ilgili sigorta şirketi tarafından yapılmaktadır. Tur İptallerinde; yerinize yolcu bulunması durumunda ücretler kesintisiz iade edile bilinir.
    » Bu turun organizasyon ve operasyonu Academic Tour’a aittir.Daniel Tours satış acentesidir.

     


    İptal Şartları

    DANIEL TOURS Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Turlarda iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Seyahat Sigortası, acil ve akut rahatsızlıklar için geçerlidir. Daha önce mevcut olan ve kronik rahatsızlıklar, salgın hastalıklar sigorta kapsamına girmez. Değerlendirmeler ilgili sigorta şirketi tarafından yapılmaktadır. Tur İptallerinde; yerinize yolcu bulunması durumunda ücretler kesintisiz iade edile bilinir.

     

    https://danieltours.com/ucakli-dogu-ekspresi-ile-butik-kars-erzurum-turu
    RİCKETTS TURİZM TİCARET A.Ş.
    Cumhuriyet Bul. Kültür Mah. No:141 K:6 D:11 Alsancak / Konak / İzmir
    0232 404 64 64


    Bu çıktı 20.04.2024 12:00 tarihinde verilmiştir. RİCKETTS TURİZM TİCARET A.Ş. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.