5* DELUXE VIVA MOMENTS İLE REN NEHRİ Tur Programı
Kalkış Yerleri: Hollanda Amsterdam
PROGRAM
1 Gün: 19 Nisan 2023 Çarşamba

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar, Türk Havayolları kontuarı önünde saat 07:45’de buluşma. Check-in ve pasaport işlemlerinin ardından TK 1957 no’lu sefer ile 10:45’ de Amsterdam’a uçuş. Yerel saat ile 13:20’de varış. Burada bizi bekleyen aracımız ile Amsterdam limanında demirli olan gemimize transfer. Gemiye varışımızın ardından dileyenler rehberlerinin düzenleyeceği ekstra Amsterdam şehir turuna katılabilirler. Ardından gemiye varış ve check-in işlemlerimiz gerçekleştirilecek. Yapılacak güvenlik toplantısı sonrasında kabinlere yerleşme. Bu akşamüzeri Kaptan’ın Hoşgeldiniz Kokteyline davetlisiniz. Gemimiz ertesi sabaha kadar demirli kalacak.



2 Gün: 20 Nisan 2023 Perşembe

Amsterdam, Hollanda
Utrecht, Hollanda
Arnhem, Hollanda

Ekstra Utrech Şehir Turu

 



3 Gün: 21 Nisan 2023 Cuma

Düsseldorf, Almanya

Ekstra Köln & Düsseldorf Turu



4 Gün: 22 Nisan 2023 Cumartesi

Koblenz, Almanya 

Ekstra Koblenz & Cochem Mosel Vadisi Turu



5 Gün: 23 Nisan 2023 Pazar

Rüdesheim, Almanya

Ekstra Rüdesheim Yürüyüş Turu



6 Gün: 24 Nisan 2023 Pazartesi

Speyer, Almanya

Ekstra Heidelberg Şehir Turu



7 Gün: 25 Nisan 2023 Salı

Strasbourg, Fransa

Ekstra Strasbourg Şehir Turu



8 Gün: 26 Nisan 2023 Çarşamba

Sabah gemide alınacak kahvaltı sonrası özel aracımız ile Basel Havalimanına transfer. Öncesinde dileyenler rehberimizin düzenleyeceği Ekstra Luzern Gölü & Basel Şehir turuna katılabilirler. Tur sonrası havalimaninda yapılacak pasaport ve gümrük işlemlerinin ardından TK 1926 no’lu sefer ile saat 19:15’de İstanbul Havalimanına uçuş. Saat 23:15 ’de varış ve turumuzun sonu…



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    BİLİNMESİ GEREKENLER VE NOTLAR

     

    •   Programda belirtilen saatler Türk Hava Yolları ve  Viva River Cruises şirketinden alınmıştır. Saatlerde oluşabilecek herhangi bir değişiklikten acentemiz sorumlu değildir. Bu sebeple herhangi bir saat değişikliği sebebi ile acentemiz programda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    •   Gemi seyahati için tüm misafirlerimizin uluslararası otoritelerce kabul edilmiş olan COVID aşılarının tam doz olarak uygulanmış olması gerekmektedir. Rezervasyon yaptıran tüm misafirlerimiz seyahat öncesi istenebilecek PCR testi, antijen testi gibi uygulamaları yaptırmayı ve bu şartlara uymayı kabul etmiş sayılırlar.
    •   Gemi seyahati en hijyenik ve denetime tabi turizm dallarından birisidir. Tüm misafirlerimizin seyahatleri esnasında gemi şirketince belirtilecek olan hijyen, temizlik başta olmak üzere tüm kurallara uymayı taahhüt ettikleri kabul edilir.
    •   Gemi yolculuğu sırasındaki alacağınız akşam yemeklerinden 2’si resmi akşam yemeğidir. Bu gecelerde, ana restoranda, yemek isteyen erkek misafirlerimizin gömlek ceket, kadın misafirlerimizin de şık elbise ile katılımları beklenmektedir.
    •   GEMİ ŞİRKETİ VE KAPTAN, TURDAN ÖNCE YA DA TUR ESNASINDA ROTA VE LİMANLARDAKİ SAATLERDE DEĞİŞİKLİK YAPMA HAKKINI SAKLI TUTMAKTADIR.
    •   Gemiye check-in esnasında kabin anahtarları alınırken gemi resepsiyonuna pasaportların teslim edilmesi gerekmektedir. Ayrıca gemide hiçbir yerde nakit para geçmemektedir. Gemi içindeki harcamalarınızı ise (içki, meşrubat veya alkollü içecekler için) gemi resepsiyonu tarafından sizlere verilecek olan oda kartlarınız ve imzanız ile yapabileceksiniz. Tüm harcamalarınız son gün odanıza iletilecek olup gemiden çıkış yapmadan kredi kartı veya nakit olarak ödeyebilirsiniz. Gemi personel servis ücreti toplamı da kabininize bırakılacak ekstrede kabin hesabınıza eklenecektir.
    •   Gemi seyahatimizin başlangıcında grubumuzun tüm valizleri için belirli renk ve kodlarda valiz etiketleri rehberleriniz tarafından sizlere ulaştırılacaktır. Hava limanında bu etiketleri valizlerinize takmanız gereklidir. 
    •   Valizleriniz gemiye check_in yaptığınız alanda toplanarak tek tek kabinlerinize iletilecektir. Genellikle bu işlem çok seri yapılmakla birlikte sizler için önemli olacak evraklarınızı ve ilaç gibi malzemelerinizi ayrı bir çanta ile yanınızda bulundurmanızı tavsiye ederiz. 
    •   Geminin kalkış saatlerine kesinlikle riayet edilmesi gerekmektedir. Her limanın varış ve kalkış saatleri odalarınıza bırakılacak günlük bültenlerde mevcut olacaktır. Her bir limanda gemimizin kalkış saatinden en geç 30 dakika önce gemiye giriş yapılması gerekir. Aksi takdirde geminin hareket saatini kaçırabilirsiniz. Böyle bir durumdan da acentemiz sorumlu olmayacaktır.
    •   Gemi seyahatimizin sonunda ise valizlerinizi toplayarak bir gece önceden (kabinlerinize daha önceden bırakılacak etiketleri takarak) saat 00.00’a kadar kabin kapılarınızın önüne bırakmanız gerekmektedir. Gemiden çıkış işlemlerimizin ardından grubumuzun valizleri transfer araçlarının yanına dizilecektir. HER BİR MİSAFİRİMİZİN KENDİ VALİZİNİ KONTROL EDEREK ARACA YÜKLENMESİNE EŞLİK ETMESİNİ RİCA EDERİZ. Detaylı bilgi ayrıca rehberiniz tarafından gemide verilecektir.
    •   Vize süresi olmasına rağmen 10 yıldan eski olan pasaportlar ile yurtdışına çıkış gerçekleştirilmemektedir.
    •   Pasaportunuzun tur bitiş tarihi itibari ile en az 6 ay geçerliliği bulunması gerekmektedir ayrıca yırtık ve yıpranmamış olması gerekmektedir.
    •   Tur için gerekli olan vizenin alınması sorumluluğu misafirlerimizde olup; vize reddi, yanlış vize gibi sebeplerle tura katılım olmaması durumunda acentamızın sorumluluğu bulunmamaktadır ve iptal şartları geçerlidir.
    •   TÜM MİSAFİRLERİN GİDİŞ DÖNÜŞ UÇAK BİLETLERİ VE GEMİ BİLETLERİNİ YANLARINDA BULUNDURMALARI GEREKMEKTEDİR. 
    •   Misafirlerimizin cep telefonlarını yurtdışı kullanıma açtırmalarını öneririz.
    •   Gemide EURO para birimi ve kredi kartı kullanılmaktadır. 
    •   Tüm ekstra turların son hali seyahat öncesi ücretleriyle ve detaylarıyla sizlere iletilecektir. Gerektiği hallerde turların içeriği ve sıralaması rehberler tarafından değiştirilebilir. Turların kayıtları sadece nakit olarak gemide açılacak olan ekstra tur deskinde yapılacaktır.

     

    Bu turun operasyonu INTERWORLD aittir.Daniel tours satış acentasıdır.


    İptal Şartları
    https://danieltours.com/tur-855-5*-deluxe-viva-moments-ile-ren-nehri.html
    RİCKETTS TURİZM TİCARET A.Ş.
    Cumhuriyet Bul. Kültür Mah. No:141 K:6 D:11 Alsancak / Konak / İzmir
    0232 404 64 64


    Bu çıktı 23.04.2024 16:21 tarihinde verilmiştir. RİCKETTS TURİZM TİCARET A.Ş. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.